Aslan'ın Bradley harekatı

TT Arena'nın ilk maçına çıkan yeni transfer Stancu, taraftarı çok büyüleyici bulduğunu söyledi

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Aslan'ın Bradley harekatı
Stancu, Yekta ve Zapata transferlerinden sonra bir de orta sahaya bir takviye daha yapmak isteyen G.Saray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.. Sportif Direktör Adnan Sezgin, Hagi'nin ısrarla orta sahaya bir futbolcu daha istemesi sonrasında Almanya'nın yolunu tuttu.

ADNAN SEZGİN ISRARCI
Sezgin'in sezon başında G.Saray'ın transfer listesinde bulunan ancak transferi gerçekleşmeyen Mönchengladbach'ın orta saha futbolcusu Bradley için Alman kulubüyle masaya oturduğu öğrenildi.

FARK 1.5 MİLYON EURO!
Yapılan görüşmeler sonrasında Adnan Sezgin'in Mönchengladbach'ın 5 milyon Euro bonservis bedeli istediği Bradley için 3.5 milyon Euro verdiği öğrenildi.. Pazarlıkta anlaşma sağlanamazken Sezgin'in tekrar Alman kulübüyle bir araya geleceği öğrenildi. Öte yandan Adnan Sezgin'in Misimovic sorununu çözmek için Wolfsburg ile görüşme yapacağı bildirildi.

HAGI İSTEDİ
Cimbom, Hagi'nin isteği üzerine bir ön libero alıp transferi sonlandırmayı planlıyor.