TIMELINE

24 Aralık 2014
"Darbeden daha büyük tehdit"
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "Bu gerçekten çok büyük bir tehdittir. Birçok vatandaşımız, henüz tam farkında olmayabilir ama bu darbeden de darbelerden de daha büyük tehdittir. Milli iradeye tehdittir. Anayasal sisteme bir tehdittir" dedi...
24 Aralık 2014
CHP'li Güler'den Zaman'a sert eleştiri
CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, 14 Aralık'ta İstanbul merkezli başlatılan soruşturmaya ilişkin, "Basın özgürlüğü gibi bir kutsal hakkın arkasına saklanılarak iş yapılmasını reddettiğim için bu gazetelere yapılan baskınları, basın özgürlüğü çerçevesinde değerlendirmedim" dedi.
24 Aralık 2014
"Bir an önce susturulmam gerekiyordu"
Devrimci Karargah Örgütü davasında verilen hapis cezası onanan Hanefi Avcı kararı ilk kez değerlendirdi.
24 Aralık 2014
"Kılıçdaroğlu Pensilvanya'da çiftlik kursun"
Katıldığı programda namaz kılmanın bel ağrılarından kurtulmasına faydalı olduğunu uygulamalı olarak anlatan manken Tuğçe Kazaz, hakkındaki eleştirilere sert yanıt verdi. Kazaz, Kemal Kılıçdaroğlu'na da “Git kendine Pensilvanya'da çiftlik kur diye seslendi.
24 Aralık 2014
Cumhurbaşkanı 2 kanunu daha onayladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ve 2013 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu'nu onayladı.
24 Aralık 2014
Davutoğlu'ndan önemli açıklamalar
Başbakan Davutoğlu, Esenler Belediyesi’nin düzenlediği "Geleceğin Şehirleri Sempozyumu”nun gala yemeğinde konuştu.
24 Aralık 2014
Kılıçdaroğlu yine çark etti!
Kemal Kılıçdaroğlu, "Yalakadan sanatçı olmaz" diyerek hakarette bulunduğu Hülya Avşar'la girdiği polemik sonrası çark etti.
24 Aralık 2014
Teslim olan 2 PKK'lı mühimmatın yerini gösterdi
Suruç'ta teslim olan PYD/PKK mensubu 2 teröristin ifadeleri üzerine, 2 Kalaşnikof piyade tüfeği ile 7 el bombası ele geçirildi.
24 Aralık 2014
Ilgaz Tüneli'nde ışık göründü!
Çankırı'daki Ilgaz tünellerinde 2 yıl önce başlayan yapım çalışmalarının 2015 yılı sonunda tamamlanması bekleniyor.
24 Aralık 2014
Motorine bir indirim haberi daha geldi
Uluslararası piyasalarda petrol fiyatındaki düşüş sürerken akaryakıt ürünlerinden motorine 5 kuruş daha indirim yapıldı. Motorinin parakende satışında yeni tarife yarından itibaren geçerli olacak.