TIMELINE

10 Aralık 2014
Katil Netanyahu'dan kritik karar!
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun, Filistinli Bakan Ziyad Ebu Ayn'ın ölümünün ardından Filistin yönetimine özel elçisini gönderdiği bildirildi.
10 Aralık 2014
Erdoğan'dan Mahmud Abbas'a taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin'in yasa dışı yerleşimlerden ve Ayrım Duvarı'ndan Sorumlu Bakanı Ziad Ebu Ayn'ın, Batı Şeria'da Filistinliler ile İsrail işgal güçleri arasında yaşanan çatışma sırasında hayatını kaybetmesi nedeniyle, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'a taziye mesajı gönderdi.
10 Aralık 2014
ABD'de CIA'in işkence raporuna büyük tepki!
Amerikan Senatosu'nun Merkezi Haberalma Örgütü CIA'in 11 Eylül saldırıları sonrası terör şüphelilerine uyguladığı işkence içeren sorgulama tekniklerine dair raporu ülkede geniş yankı bulurken, ülkenin en önemli gazetelerinin hemen hepsi, başyazılarını CIA'in işkence raporuna ayırdı.
10 Aralık 2014
Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'nu yerin dibine sokan sözler!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Kurul'da yaptığı konuşmada Kılıçdaroğlu adeta yerin dibine soktu.
10 Aralık 2014
Erdoğan'dan Yunanistan'a uyarı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Petrolleri resepsiyonunda konuşma yaptı.
10 Aralık 2014
6 ilde elektrik kesintisi
Bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında 13 Aralık Cumartesi günü Ankara, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak'ta elektrik kesintisi uygulanacak.
10 Aralık 2014
"Siz de darbecisiniz"
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 2015 Bütçe Görüşmeleri sırasından Meclis'te önemli açıklamalarda bulundu... Davutoğlu konuşmasında, "Mısır halkı ile problemimiz yok. Mısır bizim azim ve kadim dostumuz. Bizim darbecilerle problemimiz var. Sizlerle problemimiz olduğu gibi. Siz de darbecisiniz" dedi...
10 Aralık 2014
HDP heyetinden Kandil açıklaması!
HDP heyeti, dün Kandil'de yapılan toplantıya ilişkin KCK yetkililerinin Demokratik Çözüm ve Müzakere Taslağı'nın tam bir karar birliğiyle kabul edildiğini, bu taslak doğrultusunda nihai çözüme gitmek için örgüt olarak tüm görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye hazır olduklarını açıkladı.
10 Aralık 2014
Dikkat! Her an ceza yiyebilirsiniz
Artık cep telefonu olan herkes trafık casusluğu yapabilecek.
10 Aralık 2014
Türkiye'den İsrail'e sert kınama!
Dışişleri Bakanlığı, Filistin'in yasa dışı yerleşimlerden ve Ayrım Duvarı'ndan Sorumlu Bakanı Ziad Ebu Ayn'ın Batı Şeria'da Filistinlilerle İsrail işgal güçleri arasında yaşanan çatışma sırasında hayatını kaybetmesiyle ilgili, "İsrail askerlerinin kötü muamelesi sonucunda yaşandığı bildirilen olaydan dolayı İsrail'i şiddetle kınıyor ve olayın tarafsız ve kapsamlı bir biçimde soruşturularak sorumlularının adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz"