TIMELINE

12 Aralık 2014
Canlı yayında Payzın'ı susturdu!
Bu yıl Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreninde yaptığı konuşmayla gündeme damga vuran Alev Alatlı, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Şirin Payzın ile 360 programına konuk oldu.
12 Aralık 2014
Bedelli Askerlik Kanunu onaylandı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bedelli Askerlik Kanunu'nu onayladı.
12 Aralık 2014
HSYK yönetmeliğinde değişiklik
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi
12 Aralık 2014
Facebook'a, ''beğenmedim '' butonu
Dünyanın en geniş sosyal paylaşım sitelerinden Facebook'a, ''beğenmedim'' seçeneğinin getirilmesinin söz konusu olabileceği bildirildi.
12 Aralık 2014
UEFA'dan Anderlecht'e ceza
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, Anderlecht ile Galatasaray arasında Belçika'da oynanan maçta çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi ekibin stadı kısmen kapatılırken, ayrıca 17 bin avro para cezası verildi
12 Aralık 2014
Nurettin Canikli'den AVM yalanlaması!
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AVM'lerde çalışma saati ya da çalışma günü sınırlamasının söz konusu olmadığını belirterek, "Oyun başladıktan sonra kuralların değiştirilmesine yönelik bir düzenleme yapmamız kesinlikle söz konusu değil. Bu alanda çok ciddi AVM ve perakende zincir yatırımları var. Yatırımlara karar verilirken mevcut olan şartların aleyhlerine olacak şekilde geriye götürülmesi kesinlikle söz konusu değildir" dedi.
12 Aralık 2014
Kadıköy'de Sow gecesi!
Ligde son 6 maçında 4 galibiyet 2 beraberlik alan Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında evinde Sivasspor'u ağırladı.
12 Aralık 2014
G.Saray 'a 41.6 milyon TL vergi cezası!
Sarı-Kırmızılı kulüpten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda, vergi incelemesinde 20,8 milyon TL'lik vergi borcu olduğu belirtildi. Kulüp idare ile uzlaşma sağlayamazsa 41,6 milyon TL borç ödeyecek.
12 Aralık 2014
Bülent Arınç'tan istikrar mesajı
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Ekonomik gelişme ve siyasi istikrar 'Siyam İkizleri' gibidirler, AK Parti yönetiminde geçen 12 yıl, 'istikrar' ile 'ekonomik başarı' ve 'ileri demokrasi' ilişkisini açıkça ortaya koyan bir dönem oldu" dedi.
12 Aralık 2014
İlk yolcular resmen açıklandı!
Galatasaray, futbolcularından Furkan Özçal'ın transferi ve Umut Gündoğan'ın kiralanması konusunda Kardemir Karabükspor ile görüşmelere başlandığını duyurdu.