TIMELINE

14 Aralık 2014
İstanbul'da korkutan yangın!
İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nin 6'ncı katında henüz bilinmeyen bşr nedenle yangın çıktı...
14 Aralık 2014
Muharrem İnce'yi çılgına çeviren olay!
CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Adana'da gerçekleştirdiği toplantıya az sayıda partili katılınca boş kalan 5 sıra sandalye toplandı. Buna rağmen arka sıradaki sandalyeler boş kaldı.
14 Aralık 2014
CHP'li vekilden paralel yapı itirafı!
CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, "Her ne kadar parti yönetimimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde bir ittifak yaptı, cemaatle ittifak yaptı. İllerde ve ilçelerde cemaatin çeşitli unsurlarının Cumhuriyet Halk Partisi'yle yürüdüğünü hepimiz gördük" dedi.
14 Aralık 2014
Kim bu zavallı?
Yeni Şafak yazarı Cem Küçük, " Gülbin Tosun ‘Paralel Yapı’ya operasyona tepkiliymiş. Kim bu zavallı? Sunucu mu bu?"
14 Aralık 2014
Hüseyin Demirörs hayatını kaybetti!
Uzun seneler Yargıtay üyeliği yapan Hüseyin Demirörs 73 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti...
14 Aralık 2014
Nuh Gönültaş yurt dışına kaçtı!
İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamında 31 şüpheliden 27'si gözaltına alındı. Hakkında gözaltı ve yakalama kararı bulunan gazeteci-yazar Nuh Gönültaş'ın ise yurt dışına çıktığı belirlendi.
14 Aralık 2014
Kartal'tan Antep'e tek kurşun!
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep deplasmanına konuk olan Beşiktaş, üç puanı Oğuzhan Özyakup'un tek golüyle aldı...
14 Aralık 2014
"Daha büyük operasyonlar ihtimal”
A Haber'de Orhan Sali’nin sunduğu ‘Diplomasi’ programında 13 ilde başlatılan ‘Paralel Yapı’ya operasyon konusu ele alındı.
14 Aralık 2014
Gülen'e kırmızı bülten istenecek!
Pensilvanya'da yaşayan Paralel ihanet şebekesinin lideri Fethullah Gülen'in bedduaları ters tepti. Gülen hakkında kırmızı bülten çıkarılacağı öğrenildi...
14 Aralık 2014
Sakarya'da patlama!
Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde bulunan havai fişek fabrikasının deposunda meydana gelen patlamada 1 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.