TIMELINE

31 Aralık 2014
Paralel tetikçi Faruk canlı yayından kaçtı!
Gülen terör örgütünün tetikçileri köşeye sıkıştıkça ne yapacaklarını şaşırdı. Son olarak Kanaltürk Ankara Temsilcisi Faruk Mercan Abdülkadir Selvi'nin sorularına cevap veremeyince canlı yayından arkasına bakmadan kaçtı...
30 Aralık 2014
MGK bildirisinde Paralel vurgusu
Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda toplandı.
30 Aralık 2014
Özdilek, skandal takvim için özür diledi
Türkiye'nin en büyük ev tekstil ürünleri satan alışveriş mağazası Özdilek, 2015 takviminde çarşaf giyen kadınların gerici olarak gösterildiği resmi yayınladığı için özür diledi.
30 Aralık 2014
BM'den skandal Filistin kararı!
Birleşmiş Milletler yine İsrail lobisinin etkisinde kalarak skandal bir karara imza attı.
30 Aralık 2014
Bilgiç'ten o iddialara yalanlama!
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Tanju Bilgiç, BM'ye bağlı "Analitik Destek ve Yaptırımları İzleme Birimi"nin raporunda yer alan Türkiye üzerinden Suriye'deki radikal gruplara silah kaçırıldığı iddialarıyla ilgili, "Türkiye üzerinden DEAŞ'a silah kaçırıldığına ilişkin iddialar mesnetsiz iddialardır" dedi.
30 Aralık 2014
Şırnak'ta 8 terörist teslim oldu
Terör örgütü PKK'dan kaçan 8 kişi, Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim oldu
30 Aralık 2014
CHP'li Aygün'den bir ahlaksızlık daha!
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ahlaksızlık ve terbiyesizlikle doruk noktasına ulaştı. Aygün sosyal medya hesabından 'Yılbaşında kadehleri İstanbul Müftüsü için kaldıracağız" diye tweet attı...
30 Aralık 2014
"2014 yılı demokrasimizin altın yılı oldu"
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Milletten almadığı meşruiyetle egemenlik kurmaya kalkanlar, bürokraside örgütlenerek millete hesap vermeden devleti yönetmeye kalkacak, kalkmayı planlayanlar yani paralel devlet yapılanması şeklindeki örgütlenmeler bu ülkede bir daha zemin bulamayacaklar, nefes alamayacaklar" ifadesini kullandı.
30 Aralık 2014
Paralel yapının dershanesinde Uludere pankartı!
Doğu ve Güneydoğu'da yaşanan bir çok olayın arkasında paralel yapının olduğu iddiaları tartışılırken bu yapının dershaneleri FEM ve Anafen Şırnak'ta, Uludere'de 34 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili bu pankartı astı.
30 Aralık 2014
Öğrencilere müjde!
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Ocak Cuma günü tüm okulların da tatil olduğunu bildirdi.