TIMELINE

28 Aralık 2014
Hikmet Genç: Dikkat! Hristiyanofobi doğuyor
A Haber’de Orhan Sali’nin moderatörlüğünde yayınlanan Diplomasi programında Batı’da tırmanan İslamofobi konusu tartışıldı. Gazeteci-Yazar Hikmet Genç, ilginç bir çıkış yaparak “İslamofobiye karşı Hristiyanofobi oluşuyor” dedi.
28 Aralık 2014
Cemil Çiçek'in o sözleri şaşırttı!
Meclis Başkanı Cemil Çiçek Yüce Divan’la ilgili açıklamalarıyla gündemde.. Çiçek, 4 eski bakanın Yüce Divan’a gitmesi gerektiğini söyledi. Meclis Başkanı'nın bu sözleri tartışılıyor çünkü Çiçek, 1993 yılında benzer bir durumla karşılaşmış ve bakın ne yapmıştı?
28 Aralık 2014
Kayıp uçaktan haber var!
Endonezya'dan Singapur'a giden AirAsia Havayolları'na ait yolcu uçağı kayboldu. 17'si çocuk 162 kişinin bulunduğu uçakla ilgili açıklama yapan yetkililer uçağın Java Denizi'ne düştüğünün tahmin edildiğini söyledi.
28 Aralık 2014
Bavulcu'nun nafaka oyunu!
Paralel tetikçi Mehmet Baransu’nun başı eski eşi ile dertte. Taraf muhabirinin eski eşi Esra Konur, Twitter üzerinden Mehmet Baransu ile ilgili şok bilgiler yayınlamaya devam ediyor.
28 Aralık 2014
"Kemal Kılıçdaroğlu inşallah kukla olmaz"
Tuğçe Kazaz geçtiğimiz gün kendisini eleştiren CHP için genel başkan Kemal Kılıçdaroğluna, ‘İnşallah kukla olmaz. ’dedi
28 Aralık 2014
Erdoğan, 'imkansız' dedikleri sözünü tuttu
Filistinli çocuk Erdoğan Şenaa ve ailesi, 4 yıl önce görüştükleri Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği sözünü tutmasının sevincini yaşıyor.
28 Aralık 2014
Ünlü Hollywood aktörü Müslüman oluyor!
İngiliz gazetelerine konuşan Kuzey İrlanda asıllı Hollywood aktörü Liam Neeson, din değiştirerek Müslüman olmayı düşünüyor.
28 Aralık 2014
Cizre'de hamile kadın ve çocuğunu yakacaklardı
Cizre ilçesinde 3 kişinin yaşamını yitirdiği olaylarda saldırıya uğrayan HÜDA-PAR üyeleri, yaşadıklarını anlattı.
28 Aralık 2014
Dönence şarkısının hikayesi
Aylık Online Kültür-Sanat Dergisi Büt Dergisi yeni sayısıyla yayında. Büt Dergisi'nin bu ayki sayısı yine dopdolu içeriğiyle okucuyla buluştu.
28 Aralık 2014
Zirveye Kartal pençesi
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Torku Konyaspor'la yapacağı maç kadrosu açıklandı.