TIMELINE

05 Aralık 2014
Ve savcılık harekete geçti!
SABAH gazetesinin ''Paralel'in bomba kumpası patladı'' başlıklı haberi üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Savcılık paralelin kirli tezgahını ortaya çıkaran haberi ihbar kabul etti ve soruşturma başlattı...
05 Aralık 2014
Ali Fuat Yılmazer ifade verdi!
Emniyetteki "paralel yapı" operasyonu kapsamında tutuklu bulunan dönemin İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer, İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nce yürütülen Hrant Dink cinayeti soruşturması kapsamında ''şüpheli'' sıfatıyla verdiği ifadede, "Dink'e karşı yapılan bu eylemlerden haberdardım ve buna karşı bir tehdit atmosferi olduğunu biliyordum" dedi...
05 Aralık 2014
Ogün Samast o ismi açıkladı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nce yürütülen soruşturma kapsamında "tanık" olarak ifadesine başvurulan Hrant Dink cinayetinin faili Ogün Samast'ın, cinayetle ilgili ilk kez, bugüne kadar ismi geçmeyen üçüncü bir kişiden bahsettiği öğrenildi.
05 Aralık 2014
ABD'de polis terörü bitmiyor!
ABD genelinde siyahi Amerikalıların ölümüne neden olan polislerin yargılanmasına gerek görülmemesiyle ilgili jüri kararlarına tepkiler devam ederken, bir başka siyahi Amerikalı daha bir polis tarafından vurularak öldürüldü.
05 Aralık 2014
Darbe yönetiminden büyük sahtekarlık!
Mısır'da askeri darbeyle görevinden alınan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin Tora Hapishanesi'ne nakledilinceye kadar tutulduğu yerle ilgili dönemin komutanlarının, "resmi belgede sahtecilik" yaptığı öne sürüldü.
05 Aralık 2014
Davutoğlu'ndan Rum Yönetimi'ne net mesaj!
Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Doğu Akdeniz'de kimse egemenlik hattı oluşturma hülyasını, rüyasını taşımamalıdır" dedi...
05 Aralık 2014
F.Bahçe'den Saran'a sert tepki!
Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli eski yönetici Sadettin Saran'ın dün Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ndeki bir söyleşide başkan adayı olabileceği yönünde kullandığı ifadeler üzerine, sert bir açıklama yayımladı.
05 Aralık 2014
Bakan Avcı'dan önemli açıklamalar
Milli Eğitim Bakan Nabi Avcı, Milli Eğitim Şurası'nda ele alınan konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
05 Aralık 2014
Gülen örgütüne bir darbe daha!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, "bazı polislere, hak etmedikleri halde usulsüz taltif verildiği" iddialarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 17 kişi hakkında hazırladığı iddianame, Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.
05 Aralık 2014
Zaman gazetesinin tetikçileri yalana doymuyor!
Anadolu Ajansı, Zaman Gazetesi köşe yazarı Turhan Bozkurt'un, bugünkü "Vergilerimizin hesabını kim verecek AA" başlıklı yazısında, Ajansa yönelik basın ahlak esaslarına aykırı yanıltıcı yorum ve gerçeğe aykırı iddialarda bulunulması nedeniyle bu gazeteye tekzip gönderdi.