FETÖ ve kaos çetesinden yeni operasyon

Aksaray'da, FETÖ soruşturması kapsamında 56 yaşındaki bir kadın gözaltına alındı. Haber daha Türkiye’de tam bilinmeden Batı’da karikatürü yapıldı. FETÖ’cü hesaplar da o karikatürle karanlık algı operasyonu yaptı. Olayın her kısmı ise FETÖ operasyonu kokuyor.

Giriş Tarihi 08 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 08 Ağustos 2017, 22:41
FETÖ ve kaos çetesinden yeni operasyon

İÇİNDEKİLER

Aksaray'da, FETÖ soruşturması kapsamında semt pazarında 56 yaşındaki bir kadın gözaltına alındı. Olayın gerçeği kısa sürede anlaşıldı.

EMNİYET SORGUSUNDA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Emniyetteki sorgusunda G.D.'nin adına kayıtlı telefon numarasındaki Bylock programını kendisinin kullanmadığı ortaya çıktı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları geniş çaplı araştırmada, G.D.'nin Osmaniye'de öğretmen olarak görev yapan oğlu M.D.'nin mart ayında FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklandığı bilgisine ulaşırken, yine ismi gizli tutulan bir başka yakının Bylock kullandığı ve kendisini gizlemek için G.D.'nin adına hat aldığı ve Bylock programı kullanarak terör örgütü ile görüşmeler yaptığı tespit edildi.

FETÖ'nün daha önce de algı operasyonu yapmak için kullandığı yöntemlere benzeyen olay ise baştan sona FETÖ operasyonu dedirtti.

Kaos odakları bu olay üzerine hemen harekete geçerek masum, yaşlı bir pazarcı kadının FETÖ'cü olduğu için tutuklandığı algısını yaratma çabasına düştü. Daha önceki kirli planlarında hamile kadını, lohusa kadını kullanan FETÖ'cüler bu sefer de yaşlı pazarcı kadını kullanarak kirli yüzlerini bir kez daha gösterdi.

Gözaltına alma haberi Türkiye'de bile daha tam duyulmamışken, Batı'da karikatürü yapılarak dolaşıma sokuldu. Yapılan karikatürü tüm dünyaya yayma çabası içine giren FETÖ'cüler, Türkiye'nin imajını baltalamak için elinden gelen her şeyi yaptı.



Brezilyalı karikatürist, Carlos Latuff'ın çizdiği karikatürde 'Erdoğan'ın muz cumhuriyeti' yazarak polisin yaşlı masum insanları siyasi sebeplerle tutukladığı algısı işlendi. FETÖ ve kaos çetesinin işbirliği bir kez daha gözler önüne serildi.