Kanlı ittifak

'45 vekilin seks kaseti' var diyerek CHP'ye hükmeden Paralel Yapı'nın kanlı planları ortaya çıktı. Gülen'in prensi Emre Uslu'nun, CHP'li Umut Oran'a "Gülen'in onayıyla Sümeyye Erdoğan'a suikast düzenleyeceğiz" sözleri üzerine başsavcılık soruşturma başlattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2015 Güncelleme 05 Nisan 2016, 01:37
Kanlı ittifak

İÇİNDEKİLER

Cematin isimsiz ispiyoncusu @fuatavni deşifre oldu, hesabı yöneten Fethullah Gülen'in prensi Emre Uslu'nun CHP üzerinden nasıl kirli işlere giriştiği tek tek ortaya çıktı. Uslu'nun mesaj kayıtlarında, Paralel Örgüt'ün 45 CHP'li vekili seks kaseti şantajıyla partiyi esir aldığı belirlenirken örgütün bir çok kişi ve kurumu da şantaj ve rüşvetle kontrol ettiği anlaşıldı. Skandal yazışmalarda son olarak ise Fethullah Gülen'in emriyle Cumhurbaşkanı'nın kızı Sümeyye Erdoğan'a suikast planlandığı görüldü. Eski polis Emre Uslu'nun yönettiği, paralel yapının sosyal medyadaki operasyon hesabı @fuatavni'nin CHP milletvekili Umut Oran ile yazışmalarında deşifre olan suikast planı Ankara'ya bomba gibi düştü. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, suikast yazışmalarının ortaya çıkması üzerine haberleri ihbar kabul ederek resen soruşturma başlattı.

MİT'TEN CHP'YE YALANLAMA

Bu arada CHP ve Paralel Yapı arasındaki kirli ilişkileri ortaya çıkan mesaj kayıtları üzerine CHP'den tepki geldi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu kadar büyük şeyler nasıl uydurulabiliyor. Onların MİT üzerinden oluşturulduğunu çok iyi biliyoruz" derken CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay da "Bu işin içinde bir MİT yeniği var" demişti. Dün MİT'ten yapılan açıklamada "Milli İstihbarat Teşkilatı ile çalışanlarını hedef alan iddialar tamamıyla asılsızdır" denildi. Kayıtlarda adı geçen CHP'li vekil Umut Oran da "Bu iddialar hayal ürünü. Tüm kurum ve kuruluşları gerçeği ortaya çıkarmaya davet ediyorum. Bunun için de yasal her türlü başvuruyu yapmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Sümeyye Erdoğanın tırnağına zarar gelirse..

HOCA DEDİ Kİ 'BAKTIRACAZ İCABINA'

SASLOJAL: Abi ne diyecektim ne yapcaz o işi
FUATAVNİ F: Oğlum Hoca dedi ki olmadı baktıracaz icabına
SASLOJAL: Abi oha suikast mı kurcaz yuh
FUATAVNİ F: Ayarlayacaz telleri kapat
SASLOJAL: Aynen abi ben diyorum ki mahkemeye verccek ne olcak adam kendi kızını yatırır mı bilmiyorum ama bu yaptıklarımız
FUATAVNİ F: Bulcaz birini ama boş insan olmayacak ölümü göze almış olacak
SASLOJAL: Aynen abi telleri kapattık zaten, yeni hatlar gelecek, o zaman açarız. Hepsinin günlük planını biliyoruz
FUATAVNİ F: Aynen bizim adam var, Sümeyye ya da fark etmez hepsinin günlük planını biliyoruz, sen hesabı kapat İP'yi değiştirip ben görüşcem hocayla
SASLOJAL: Tamamdır abi görüşürüz abi siliyorum.

7 Haziran seçimleri öncesi kanlı plan!

BAŞ ŞÜPHELİ GÜLEN

Selam Tevhid Örgütü' adı altında Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanların danışman ve MİT Müsteşarı'nın özel kalem müdürlerinin dinlenmesiyle ilgili başlatılan soruşturma dosyasının detaylarını TAKVİM ele geçirdi. Şüpheli polisler hakkında hazırlana fezlekede Cumhurbaşkanı Erdoğan 'bir numaralı müşteki', Fethullah Gülen ise 'Bir numaralı şüpheli' olarak yer aldı. Fethullah Gülen hakkında, "Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)" örgüt lideri olduğu iddiasıyla ikinci kez yakalama kararı çıkartılması için İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nca dosya hazırlandığı belirtildi.

CHP ve paralel örgütün kanlı planı!

ERDOĞAN SÖYLEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan 7 Şubat'ta suikast iddialarını şu sözlerle dile getirmişti: "Şu anda şahsımı, ailemi tehdide başladılar. Rabbimin verdiği canı, ondan başka kimsenin almaya gücü yetmez."

HEPSİNİN DELİLİ VAR

AK Parti'li Beşir Atalay da suikast ile ilgili şu açıklamayı yaptı: CHP'nin bu ilişkisinin tamamı delillidir. Şu an bunun telaşını yaşıyorlar. CHP paralel yapının elinde oyuncak oldu. "

CHPensilvanya

USLU'YA 383 BİNL İK CEZA

Devlet imkanlarıyla "eğitim" için gittiği ABD'de 8 yıl geçiren eski polis Emre Uslu, mecburi hizmetten kaçıp, doktora tezini de teslim etmeyince İçişleri Bakanlığı hakkında dava açtı. Uslu için geriye dönük olarak 156 bin dolar (yaklaşık 383 bin TL) borç çıkarıldı.

PSİKOPAT KİRALIK KATİL

EMRE USLU:
Planlar değişti
UMUT ORAN: Yeni plan ney
EMRE USLU: Sümeyye işini biraz öne alacaz, telefonda sakın konuşma twitterdan konuşcaz
UMUT ORAN: Tamam nasıl yapcanız çok iyi korunuyordur
EMRE USLU: Fark etmez biz adam tuttuk geliyor ABD'den Türkiye'ye herif tam bir psikopat...

GÜLEN ONAY VERDİ

EMRE USLU: Hocaefendi onay verdi adam Türkiye'ye İstanbul'dan girecek korumalarından bir adamımız var o bize nerede olduğunu bildirecek.
UMUT ORAN: Abi gitcek mi yaralıyacak mı
EMRE USLU: Orasına daha karar vermedik, yaralamak gözdağı verirse Tayyip'e olur.

Paralel örgüt o isimleri paraya boğmuş!

İş Bankası üzerinden paralel hortum

45 CHP'linin +18 kasedi var!

CHPensilvanya

Kaset lobisi

Hakan Şükür şimdi yandı!

İsrailden Gülene koruma talimatı!

Fethullah Gülen Kanadaya geçecek!

Emre Uslu kiralık eleman