TSK’ya giren TFF'ye de girer

“Ersun Yanal neden Hakan Şükür’le ters düştü? Abdullah Avcı neden istifaya zorlandı? Eğer Cumhurbaşkanımızın yanındaki yaver bile ihanet ediyorsa TFF kim ki!.. Benim için Futbol Federasyonu sıfırdır”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2016 Güncelleme 04 Ağustos 2016, 01:50
TSK’ya giren TFF’ye de girer

İÇİNDEKİLER

Bir dönemin en önemli yıldızlarından Mustafa Kocabey, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) futbol içindeki yapılanmasıyla ilgili şok ifadeler kullandı. Arkadaşımız Bahadır Çetintaya'ya konuşan Kocabey, "FETÖ'nün futbolun içinde olmaması mümkün mü! Adamlar TSK'ya girmişler TFF onlar için çerezdi! Benim gözümde şu an TFF sıfır. Bunlar öyle bir çalışma yapmışlar ki şeytanın aklına bile gelmez. Eğer Hakan Şükür tahkimden ceza almadıysa veya Uğur Tütüneker, Cihat Arslan hakeme küfürden 5 maç ceza alacakken bunu 1 maça indirilmiş olması basit şeyler. Cumhurbaşkanımızın yanındaki yaver ihanet ediyorsa TFF kim ki!" açıklamasını yaptı.

ERSUN YANAL'I TEHDİT ETTİLER
FETÖ'ye yakınlığı ile bilinen Hakan Şükür ile ilgili de sert ifadeler kullanan Kocabey, "Ersun Yanal, Milli Takım'da Hakan Şükür'le neden ters düştü? Demek ki Ersun Yanal bu oluşumun içerisine girmedi veya tehditler aldı. Ben Yanal'ın da bu konu hakkında konuşmasını bekliyorum. Hakan Şükür için 'Takımda olması gerekiyor, oynaması gerekiyor' diyordu Yanal ama, demek ki gördüğü bir şey vardı. Hatta Yanal çok büyük bir baskıya dayanamadığı için istifa etti. Veya Abdullah Avcı… O da TFF'nin içindeki FETÖ'cüler yüzünden istifa etmiştir. Futbola giren TFF'ye de girmiştir. Olmaması mümkün değil. Ben Hakan Şükür'ün Türkiye'de gol kralı olduğu yıllardaki rakip takımın kalecilerinin de araştırılmasını istiyorum" dedi.

BENCE TEK KRAL METİN OKTAY!
Hakan Şükür'ü asla 'kral' olarak görmediğini söyleyen Mustafa Kocabey, "Benim gözümde bir tane kral var o da Metin Oktay'dır. Onca insanımız şehit olmuş ve Hakan hala FETÖ'ye biat edip açıklamalar yapıyor" diye konuştu.

KURBAN İÇİN PARA TOPLADILAR!
FETÖ'nün futbol dünyasından bağış topladığına dair iddiaları da yanıtlayan Mustafa Kocabey, "Bugünün parasıyla en az 2-3 bin TL para yardımı yapılıyordu. Örneğin Kurban Bayramı öncesinde bizden kurban parası alınıyordu. Fakir ülkelere gönderileceği söyleniyordu. Ülkemizdeki tüm fakirlikler bitti, fakir ülkelere yardım yapmamız kalmıştı! Benim anladığım kadarıyla bunlar din adı al- tında bir yer- lere para topluyorlardı ama FETÖ mü topluyor yoksa arkasındaki güçler mi onu bilmiyorum" diye konuştu.

ABONE YAPTILAR!
Kocabey, "Zamanında ben de para verdim. Ama dediğim gibi kurban parası için. Eğer bunların kasasına gittiyse hakkımı helal etmiyorum. Ameller niyetlere göredir. Ayrıca her futbolcuyu Zaman Gazetesi'ne üye yaparlardı mesela… Komik! Hatta 2-3 üyelik yaparlardı. Bu kadar zıvanadan çıkmışlardı. Okunmayan bir gazeteyi neden millet alsın! Şimdi anlıyoruz tirajı neden bu kadar yüksekti" dedi.

BAHADIR ÇETİNKAYA