Beyaz Saray'da büyük gurur

Ahu Tuğba'nın kızına büyük onur... ABD'de eğitim gördüğü üniversitede 1. olan Anjelik; Obama'nın davetlisi olarak Beyaz Saray'a gitti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2012 Güncelleme 20 Eylül 2012, 00:00
Beyaz Saray’da büyük gurur

İÇİNDEKİLER

Efsane sanatçı Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik Calvin, hem annesinin hem de bütün Türkiye'nin gurur kaynağı oldu. Florida Everglades Üniversitesi'nde geçen dönemi 1.'likle bitiren Anjelik, birçok yardım faaliyetinde de bulundu. Kanser hastaları, huzurevindeki yaşlılar ve evsizler için çalışan Anjelik Calvin, okulunun puanını da yükseltti.

'SENİ POLİTİKADA GÖRELİM'
bunun üzerine ABD Başkanı Barack Obama, Everglades Üniversitesi'nin dekanı ile Anjelik'i Beyaz Saray'a davet etti. Geçtiğimiz günlerde Obama'nın davetine katılan Anjelik Calvin, geniş güvenlik önlemlerinin ardından soluğu ABD Başkanı'nın yanında aldı. Anjelik, tavrı ve konuşmalarıyla Obama'nın dikkatini çekti. ABD Başkanı, Anjelik Calvin'e; "İleride seni politikada görmek isterim" diyerek hepimizi gururlandırdı.

SEViNÇTEN BAYILDI
Kızının iyi bir eğitim almasını isteyen Ahu Tuğba, varını yoğunu Anjelik için ortaya koydu. Efsane sanatçı, kızının Beyaz Saray'a davet edileceğini duyunca sevinçten bayılmıştı.

YARDIM MELEĞi
Florida Everglades Üniversitesi'nde okuyan Anjelik Calvin, geçen dönemi 100 üzerinden 99.5 not ortalaması ile bitirdi. Anjelik; okuldaki birçok yardım projesinde de öncülük yaptı.

OBAMA'YLA SOHBET ETTi
ABD Başkanı ile ayaküstü sohbet eden Anjelik, Obama için şunları söyledi: "Her zamanki gibi babacan ve espriliydi. Onunla konuştuğum için çok heyecanlandım. Her şey mucize gibiydi."


DENİZ BAYAR