Tarihi 16 Eylül 2014

Depresif sosyetik!

Sosyetede kulaktan kulağa yayılan bir dedikodu var ki; duyunca bir kadın olarak üzülmemem içten bile değildi!
Dedikodumuzun kahramanı, önceki haftalarda olaylı bir evliliğe adım atan güzelimiz… Sonuna kadar 'aşk evliliği' yaptığına inandığım bu güzelimiz, damat bey yüzünden ağza alınmayacak eleştirelere maruz kaldı. Ne 'kara dulluğu' kaldı ne de 'parayla aşk satın almadığı'! Damat beyin eski sevgilisinin hayranları; bir ordu edasıyla sosyetik güzelimizin üzerine geldi. İsmini açık açık yazmıyorum güzelimizin ama benim gibi dedikoduya ve magazine meraklıysanız onun kim olduğunu çoktan anladınız!
Sosyetik bir arkadaşıma bu çok ses getiren evlilikle ilgili neler duyduğunu sordum ve aldığım cevap beni şoke etti.Birçok sosyetik gibi düzenli olarak psikiyatriste giden arkadaşım, geçen hafta burada çiçeği burnunda gelinimizle karşılaşmış. Gittiği psikaytr tavsiyesiyle depresyon ilaçlarına başlayan sosyetik güzelimiz, bir yandan da kendisine koyulan 'saçkıran' teşhisiyle uğraşıyormuş.
Şimdilerde eşinin yeni projesi nedeniyle yanında olamaması da onun yaşadığı bu sıkıntılı günlerini daha zor hale getirmiş. Çareyi kız arkadaşlarına sarılmakta bulan bu güzel sosyetik, umarım en kısa zamanda toparlanır. Buradan da tanımadığı insanları acımasızca eleştirenlere sesleniyorum. Hiç tanımadığınız insanlara ağır sözler sarf ederek onlarda nasıl yaralar açabileceğinizi bir kez daha düşünün; çünkü unutmayın ki bu dünya etme bulma dünyası!

***
MEGAAVİZE'YE SOSYETİK KANCA
Tarkan konserleri serisi bitti ama yankısı sürüyor! Müthiş sahne performansıyla 9 gecede seslendiği yaklaşık 65 bin kişiyi mest eden Megastar'ın sahne dekoru da çok konuşulmuştu. 20 bin liralık antika halısı kadar dev avizesiyle de dikkat çeken Tarkan'ın dekoru; duyduğuma göre konserine giden sosyetik bir işkadınını kendisine hayran bırakmış. Megastar'a hayranlığıyla bilinen bu sosyetik işkadını, araya yardımcılarını sokarak Tarkan'ın gözkamaştıran avizesini satın almak için kolları sıvamış. Sosyetik işkadınının kim olduğunu bulmak için herkesi aradım. Yakın bir sosyetik arkadaşım da bu kişinin Demet Sabancı Çetindoğan olduğunu söyledi. Demet Hanım, avizelere sahip olabilmek için onbinlerce liralık bir teklifte bulunmuş. Bu ismi duyunca açıkçası hiç şaşırmadım. Kandilli'deki Zarif Mustafa Paşa Yalısı'nda dillere destan bir yaşam süren Demet Sabancı Çetindoğan, Megastar'ın konserini en ön sırada izleyen isimler arasındaydı. Yalısında dillere destan davetlerle bilinen Demet Hanım, bakalım çok istediği avizelere kavuşabilecek mi?