Tarihi 23 Eylül 2014

Aman kimseler duymasın!

Tiger Woods, Kate Moss, Kanye West, Michael Douglas, Robbie Williams, Monica Bellucci ve daha nicesi… "Size bu ünlülerin ortak özelliği ne?" desem çoğunuzun aklına gerçekler gelmez! Bu yazdığım ünlülerin en büyük ortak özellikleri 'seks bağımlılığı'. "Bu da nereden çıktı?" dediğinizi duyar gibiyim! Bugün size anlatacağım dedikodunun konusu da işte bu yani seks bağımlılığı. Önceki akşam aralarında çok ünlü bir otelin genel müdürünün de olduğu arkadaş grubumuzla Arnavutköy'de balık keyfindeydik. Bizim de olduğumuz mekana dizi ve film sektörünün çok ünlü isimlerinden biri girdi.
İşte o an otel müdürü arkadaşımız bombayı patlattı: "Bu adam seks bağımlısı. Hatta yurt dışında bununla ilgili tedavi görecek boyuta bile geldi bağımlılığı."
Masadaki herkes gibi ben de büyük bir şok içerisinde arkadaşımızı dinlemeye koyuldum.
Ne de olsa böyle bir dedikoduyu her zaman duyamam! Kendisini çok izlenen bir dizideki 'maço baba ve eş' rolüyle tanıdık.
Dizide canlandırdığı karakterin aksine kendi özel hayatında pek de iyi bir aile babası olamayan bu aktörümüz, evliliğini de yürütemedi.
Magazin basınını biraz takip ediyorsanız; 'seks bağımlısı' bu oyuncu; defalarca seks skandallarıyla gündem oldu. Seks tutkusu yüzünden başına gelmeyen kalmadı; hatta bir kadın tarafından çekilen 'çok özel görüntüleriyle' şantaja bile uğradı!
Ben onun asla akıllanmayacağını düşünürken; meğer bu ünlümüz hastaymış! 50'sine merdiven dayayan bu aktörümüz, kendisinde bir gariplik olduğunu fark edince soluğu psikologda almış.
Anlattıkları ve yapılan testler neticesinde aktörümüze 'seks bağımlılığı' teşhisi konmuş.
Türkiye'de tedavi görmenin riskli olabileceğini ve bu sürecin medya tarafından duyulabileceğini düşünen ünlümüz, zaten çok sık gidip geldiği ABD'ye bu kez 'seks bağımlılığı tedavisi' için gitmiş. Birkaç hafta gözlerden uzak kalan aktörümüz, tedavisini noktalamadan yeniden Türkiye'ye gelmiş olacak ki; yine neredeyse her gece başka bir kadınla oluyormuş.
Bu ünlümüzün kim olduğunu benim gibi magazin sayfalarını ve programlarını takip eden biriyseniz eminim anlamıştır.
Ama 'seks bağımlılığı' nedir, onu anlamadıysanız onu da söyleyeyim.
Seks bağımlılığı; 6 aydan fazla bir süre tek eşliliği sürdürememe ve kişinin aklının sürekli sekste olması, seksi düşünmeden duramaması, partnerin kim olduğuna bakmadan rastgele cinsel ilişkiler kurması olarak açıklanıyor.
Ne diyeyim; 50'li yaşlarına gelen bu azgın tekemiz umarım 'kimseler duymadan' normal yaşamına geri döner!