Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 5 Şubat 2022

5 Şubat günlük burç yorumları

KOÇ
Yorgun olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var.

BOĞA
Hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz.

İKİZLER
Sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan kimselersiniz ancak bu aralar vereceğiniz kararlar fazlasıyla ciddi olabilir.

YENGEÇ
Kendiniz ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz. Yenilikçi tarzınıza insanlar hayran oluyor.

ASLAN
Bugünlerde oldukça çetin bir görev iş hayatınızda karşınıza çıkabilir. Üstleriniz size ve disiplininize güveniyor. Başarılı olacaksınız.

BAŞAK
Söylentilere kulak asmıyor ve bildiğinizi okuyorsunuz. Özgür ruhlu kişiliğiniz sizi özenilen bir insan haline getiriyor.

TERAZİ
Fazla sevgi dolu yanınız size zarar verebilir. Sizinle arkadaş olmak isteyenlerin sayısı fazla. Seçici davranmanız gerekiyor.

AKREP
Son zamanlarda içinizden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden insanlar size farklı gelebiliyor. İnsanlarla fazla iç içe bulunmuyorsunuz.

YAY
Duygusal konular ve aşk ilişkilerinde yakaladığınız başarı size motivasyon kaynağı olarak da geri dönerek sizi başarılı kılabilir.

OĞLAK
Kendinizi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin. Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız.

KOVA
Duygusal anlamda düşüşe geçtiniz. Küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden haberler gelebilir.

BALIK
Çevrenizi gözden geçirmeli, birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu iş hayatınızı zorlayabilir.