Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 5 Aralık 2021

5 Aralık günlük burç yorumları

KOÇ
Sizi tedirgin eden konularda değişiklik yapmaya cesaret gösterebilmeniz gerekmekte. Bu şekilde daha sağlıklı ve verimli bir aşk hayatına sahip olabilir.

BOĞA
Bugünlerde aşk hayatınızda bazı bahanelerin arkasına saklanmak yerine dürüstçe fikirlerinizi ön plana koymak isteyebilirsiniz.

İKİZLER
Duygusal olarak kendinizi yoğun bir şekilde partnerinize adanmış hissedebilir ilişkiye hem kendinizi hem de partnerinizi hızlıca adapte edebilirsiniz.

YENGEÇ
İşle alakalı problemlerinizi çözümlemekte rasyonel tutum faydalı olsa da günün sonunda duygusal hayat için kalbinizin sesini dinleyerek hareket etmelisiniz.

ASLAN
Son zamanlarda aşk konusunda kalbinizin isteklerine kulak verseniz de partnerinizle bir takım uyuşmazlıklar baş gösterebilir.

BAŞAK
Kendinize artık yeni bir rota belirlemeniz gerekiyor. İşinizde de başarılı olabilirsiniz. Duygusal kapasite ve gelişiminizin artacağı bir süreçtesiniz.

TERAZİ
Bugünlerde hayatınızdaki bir takım boşlukları doldurmak için göstereceğiniz çabanın karşılığını alabilirsiniz. Özel hayatınıza dikkat...

AKREP
Aşk konusundaki beklentilerinizin yüksek olması partnerinizde tedirginlik yaratsa da sizin istekleriniz için çaba gösterirken kendisini de geliştirebilir.

YAY
Kendinizi dik başlı hissedebilir kimsenin istediği biri gibi olmamak için çaba gösterebilirsiniz. Göstereceğiniz çaba beraberinde taktiri de getirecektir.

OĞLAK
Bugün, hayatınızın diğer günlerini tasarlamak için oldukça uygun. Böyle durumlarda sezgileriniz ve kalbinizle ortak bir karar alabilmelisiniz.

KOVA
Duygusal olarak kendinizi hassas hissedebilir, dışardan etki almaya çok açık olabilirsiniz. Kendinizi duygusal olarak kafa karışıklığı içerisinde bulabilirsiniz.

BALIK
Özellikle kafa karışıklığı yaşadığınız konularda dostlarınızdan destek almaktan çekinmeyin. Farklı fikirler vizyonunuzu oldukça genişletebilir.