Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 30 Kasım 2021

30 Kasım günlük burç yorumları

KOÇ
Evli olan Koç'lar çocuk sahibi olabilirler, yine sağlık alanında başlatmak istediklerinizi başlatmak için uygun bir gündesiniz.

BOĞA
Aşk hayatınızda alacağınız haberlerle keyfiniz yerine gelebilir. Özellikle eski partnerin dönüşü gibi konular gündeme gelebilir.

İKİZLER
Aşk konusunda partnerinize olan ilginiz onun sevgisini kazandığı için uzun vadeli ilişkinin temellerini bugünden atabilirsiniz, güvenilir olacaktır.

YENGEÇ
Aşk hayatınızda alacağınız haberlerin oldukça keyifli olacağı bir gündesiniz. İş konusunda gün içerisinde hareketlilik size çok fazla gürültülü gelebilir.

ASLAN
Sosyal açıdan arkadaşlarınızla da zaman geçireceğiniz bir sürece girebilirsiniz. Birtakım yenilik ve tadilatlar yapmak için de uygun bir gündesiniz.

BAŞAK
Cesaretiniz ve motivasyonunuz bugünlerde oldukça yüksek olacak. Mesleki konularda güç ve motivasyonunuzu yeniden toplayabilirsiniz.

TERAZİ
Sakin bir ortam arama ihtiyacına girebilirsiniz. Kendinizi meditasyon gibi etkinliklerle sakin tutmanızda ve günün yorgunluğunu atmanızda fayda var.

AKREP
Aşk hayatınızda sürekli problem çözücü olmak sizi bir hayli yorgun düşürmüş olabilir, bugün kimse için hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz.

YAY
Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz, seveceğiniz ve sevileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel bakım için de uygun bir gün.

OĞLAK
Mevcut ilişkinizi düzeltmek için uygun bir gündesiniz. Neşeniz ve yüksek enerjiniz yerinde olacağı için herkesin dikkatini kolaylıkla çekebileceksiniz.

KOVA
Aşk hayatınızda atacağınız adımların verimli sonuçlar doğurcak. Özellikle işinizde de duygusal destek ve motivasyon görebilmeniz de mümkün.

BALIK
Gün içerisinde akışta yaşamayı tercih edebilir, iş konusunda alacağınız haberlere de şaşırmayabilirsiniz. Özellikle bugün dışardan ruhsuz bir görünüm çizebilirsiniz.