Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 15 Ekim 2021

15 Ekim günlük burç yorumları

KOÇ
Şansınızın arttığı bir gündesiniz. Eş zamanlı bir takım sürpriz ya da işaretlerle karşılaşabilirsiniz. Zorunlu kararlarınızı yalnız başınıza almanızda fayda var.

BOĞA
Kendinizi iyi hissettiğiniz bir gün içerisinde olmanız ve yüksek enerjinizi işinize de yansıtmanızla beraber belirgin bir takım övgüler alabilirsiniz.

İKİZLER
Bugün başarmak istediklerinize başlayarak onları büyütebilirsiniz. Aile ilişkilerine de ilginiz artabilir, sosyalleşmek isteyebilirsiniz.

YENGEÇ
Mistik konulara duyduğunuz ilgi git gide artabilir, diğer konularda da bugün bilinmeyeni bilmek isteyebilirsiniz.

ASLAN
Sosyalleşme isteğinizin de artacağı bugünlerde ilişkinizdeki güven verme sürecini sağlayabilirseniz oldukça güzel bir zaman geçirebilirsiniz.

BAŞAK
Aşk konusunda kendinizi ifade etmekten çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize güveniniz artabilir ve partnerinize de güven verebilirsiniz.

TERAZİ
Elektronik eşyalarla ilgili problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Mail atmak gibi işlerinizi gerçekleştirirken kontrol etmeniz yerinde olacaktır.

AKREP
Kendinizi verimli hissedeceğiniz bugünlerde bildiklerinizi ya da fikirlerinizi sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.

YAY
Hayatınıza dair bitirmek istediklerinizi tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Yarım kalan işlerinizi bitirebilir ya da ciddi kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK
Duygusal olarak kendinizi dengede hissedecek ve rasyonel karar vermeniz gereken durumlarda mantığınıza kulak verebileceksiniz.

KOVA
Aşk konusunda oldukça verimli bir süreçten geçebilirsiniz. Kendinizi iş alanında iyi ifade edebilir, yaratıcılığınız ile ön plana çıkabilirsiniz.

BALIK
Bazı eksiklerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. İş konusunda oldukça keyifli hissedeceğiniz ve güler yüzünüz ile üstlerinizi motive edeceğiniz bir gün.