Astrolog Binnur Sormageç

ASTROLOG BİNNUR SORMAGEÇ

astroloji@takvim.com.tr
Tarihi 8 Ekim 2021

8 Ekim günlük burç yorumları

KOÇ
Sosyal ilişkilerinizde yapıcı ve olumlu olmak işinizde de güzel süreçlere girmenize ve arkadaşlıklar kurmanıza vesile olabilir.

BOĞA
Bugünlerde aşk hayatınızda dengeli bir ilişki kurmayı hedefleyebilirsiniz. Partnerinizin yoğun ilgisine maruz kalmak çokta hoşunuza gitmeyebilir.

İKİZLER
Bugünlerde sağlık konusunda kendinize dikkat etmelisiniz. Soğuk algınlığı, bağışıklıkta düşüş gibi durumlar sizi çok etkileyebilir.

YENGEÇ
Başarılarınızın başkaları tarafından taklit edildiğini görmek ya da yolunuza konulan bir takım setler sizi oldukça rahatsız ve tedirgin edebilir.

ASLAN
Bazı konularda özgüveninizin artması ile beraber özellikle profesyonel yaşantınızda yenilikler için hayaller kurabilir ve planlamalar yapabilirsiniz.

BAŞAK
Sevildiğinizi derinden hissettirecek durumlar yaşanabilir., Bir şeyleri bekleterek bir yere varamayacağınızı keşfedebilirsiniz.

TERAZİ
Aşk konusunda kendinize güvenmenizin ve ne istediğinizi bilmenizin oldukça önemli olduğu bir gündesiniz. Düşüncelerinize de dikkat etmelisiniz.

AKREP
İş hayatınızda beklemediğiniz şekilde limitlerinizi zorlayarak hak arayışınızı sürdürebilirsiniz. Duygusal olarak destek görmek isteyebilirsiniz.

YAY
Partnerinizle aranızda bir takım kopukluklar oluşabilir. Bugün önce sağlığınız sonra ilişkiniz odakta olabilirsiniz.

OĞLAK
Evli olan Oğlak'lar evliliklerini iyileştirebilir ve eşleri ile problemlerini çözebilir, bekar olan Oğlak'lar ise niyetlerindeki kişi ,le sosyal ortamlarda tanışabilirler.

KOVA
Aşk hayatınızda gösterdiğiniz yoğun çabanın meyvelerini toplayabilirsiniz. Partnerinizle beraber ortaklaşa etkinlikler yapmak için uygun bir gün .

BALIK
İstikrarlı gidişatla başarılı da olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgilenirken ilişkiye tam olarak istediğiniz ilgiyi gösteremeyebilirsiniz.