Gülsen Ataseven'in hayatı kitap oldu! Gönüllülük Dünyasının Doktoru'ndan birlik mesajı: "Başörtüsü, gericiliğin değil yol göstericiliğin sembolüdür"

Gülsen Ataseven'in hayatı kitap oldu! Gönüllülük Dünyasının Doktoru'ndan birlik mesajı: "Başörtüsü, gericiliğin değil yol göstericiliğin sembolüdür"

Sivil toplumun öncü ismi Dr. Gülsen Ataseven’in hayatı, “Gönüllülük Dünyasının Doktoru: Hayatı, Çalışmaları ve Başarıları” adlı biyografi kitabıyla okurlarla buluştu. 60 yılı aşkın gönüllülük emeği ve toplumsal katkılarıyla tanınan Ataseven’in ilham veren öyküsü, artık kalıcı bir arşiv niteliğinde. Gönüllerin 'Doktor Ablası' Ataseven ve biyografi yazarı Ayşe Pehlivan, bugün düzenlenen imza gününde Turkuvaz Dijital'e özel açıklamalarda bulundu. Tüm Türkiye'ye birlik mesajı veren Ataseven, "Başörtülü başörtüsüz diye ayırmak, birbirimizi kamplara ayırmak bu memlekete faydamız değil, zararımız olacaktır. Kucaklaşma zamanı, inşallah kucaklaşalım, bu imza günü buna vesile olsun." dedi.

Bunlar da Var

CANLI YAYIN