TIMELINE

02 Mart 2021
2 Mart bugün okul var mı? Okullar açık mı? Okullar hangi illerde açıldı?
Bugün okul var mı sorusuna 2 Mart gününün sabahında öğrenciler yanıt arıyor. Okullar açık mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Öğrenciler ve aileler okullar hangi illerde açıldı sorusunun cevabını merak ediyor. Kabine toplantısı sonrası Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada okullar ne zaman açılacak sorusuna yanıt verdi! İşte okulların açılışıyla ilgili merak edilen bilgiler!
02 Mart 2021
Alex De Souza heykeline otomobil çarptı
Son dakika haberi! Fenerbahçe Spor Kulübü'nün efsane futbolcusu Alex De Souza için yaptırılan heykele otomobil çarptı. Edinilen bilgiye göre otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
02 Mart 2021
Dehşet anları! Saniyeler sonrası korkunç
Vahşi doğanın korkunç yüzü bir kez daha gün yüzüne çıktı. Dev balıklar su içmek için nehire gelen güvercinleri avladı. O anlar ise böyle görüntülendi. İşte görenleri dehşete düşüren o anlar
02 Mart 2021
Hazırlığa geceden başladılar!
Son dakika haberine göre, Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası, yeni tip koronavirüste 'kademeli normalleşme' kararlarını açıkladı. Kaldırılan kısıtlamalar sonrası bir kebap salonunun çalışanları geceden masa ve sandalyelerini dezenfekte edip temizleyerek hazırlıklarını tamamladı.
02 Mart 2021
Gram, çeyrek, yarım, 22 ayar bilezik altın fiyatları! 2 Mart altında gerileme sürüyor mu? İşte Kapalıçarşı canlı altın fiyatları!
Son yılların en değerli yatırım araçlarından birisi olan altın fiyatları vatandaşlar tarafından sık sık araştırılıyor. Gram, çeyrek, yarım, 22 ayar bilezik altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları merak ediliyor. Bir önceki gün dolar kurundaki düşüş nedeniyle altın fiyatları geriledi. Ons altının fiyatı artsa da yurt içinde gram altının fiyatı düştü. Peki, 2 Mart altın fiyatları ne kadar oldu? İşte yanıtı!
02 Mart 2021
"İsyan çıkarmak" suçlamasıyla 4 kişi idam edildi
Son dakika haberine göre, İran'ın güneybatısındaki Huzistan eyaletine bağlı Ahvaz kentinde 4 kişinin "isyan çıkarmak" suçlamasıyla idam edildiği öğrenildi. Güvenlik güçlerine yakın bazı medya kuruluşları ise söz konusu kişilerin "terörist faaliyetler" suçlaması nedeniyle idam edildiğini savundu.
02 Mart 2021
Çaycı Hüseyin hakkındaki şaşırtan gerçek
Bir dönem 'Çaylar' repliğiyle dillerden düşmeyen Çocuklar Duymasın'ın 'Çaycı Hüseyin'i hakkındaki gerçek duyanları hayrete düşürdü. Çocuklar Duymasın'ın ardından projelerde yer almayan Alpaslan Özmol hakkındaki bilgiler de merak ediliyor. Yılda birkaç kez 'Çaycı Hüseyin öldü' iddiaları ile gündeme gelen Özmol hakkındaki o gerçek ise hayrete düşürdü. İşte Almanya doğumlu olan Özmol hakkındaki şaşkına çeviren bilgiler...
02 Mart 2021
Lastik botla sürüklenen 23 göçmen kurtarıldı
İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında, motor arızası nedeniyle lastik botta sürüklenen 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
02 Mart 2021
Gökdeniz Bayrakdar'dan Beşiktaş itirafı!
Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor forması giyen Gökdeniz Bayrakdar, 'Tam Saha' dergisini transfer süreciyle ilgili özel açıklamalar yaptı. Bayraktar, "Bana önce Antalyaspor'un ilgisi oldu. Transfer için ilk teması Antalyaspor'la sağladık. Ama sonra bir süre ses çıkmadı. Yine de takipte olduklarını biliyordum. Ardından Beşiktaş'ın da bir ilgisi ve teklifi oldu. Her konuda da anlaşma sağlandı. İş imzaya kalmıştı. Antalyaspor bu sırada tekrar ciddi bir şekilde devreye girdi ve transfer bitti." dedi.
02 Mart 2021
TÜİK Başkanlığına yeni atama!
Son dakika haberi...  Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığına Prof. Dr. Sait Erdal Dinçer atandı. Dinçer'in atanmasına ilişkin karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.