TIMELINE

11 Ekim 2018
Putin'den Nurmagomedov'a tebrik
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan maçında İrlandalı Conor McGregor’u yenerek, şampiyonluğunu koruyan Habib Nurmagomedov ile görüştü
11 Ekim 2018
Suriyeliler hangi ilin yüzde kaçını oluşturuyor?
"Suriyeliler hangi ilin yüzde kaçını oluşturuyor?" haberi için lütfen tıklayın...
11 Ekim 2018
Muş'ta PKK'ya ağır darbe!
Muş'un Varto ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 terörist etkisiz hale getirildi.
11 Ekim 2018
Erdoğan: Oradan sinek çıksa sistem bunu yakalar
Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nda en gelişmiş kamera sistemleri olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan bir kuş uçsa, bir sivri sinek çıksa bu sistemler bunu yakalar” dedi.
10 Ekim 2018
Sen Anlat Karadeniz’in 26. bölüm fragmanı yayınlandı!
Sen Anlat Karadeniz’in 26. bölüm yayınlandı. Her hafta seyircileri ekrana kilitleyen Çarşamba günlerinin rakipsiz dizisi Sen Anlat Karadeniz bu haftada nefesleri kesen bir bölümle ekrana geldi. Sen Anlat Karadeniz dizisiyle ilgili tüm haberler takvim.com.tr’de…
10 Ekim 2018
Arda'dan sonra o da konuştu
Arda Turan'ın, şarkıcı Berkay'ın eşine "Evli olmasam seni kaçırmazdım" dediği ve bu nedenle Berkay ve Turan arasında tartışma yaşandığı öne sürüldü. Olayın ardından Instagram hesabından açıklamada bulunan Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin: " Yapılan tetkikler sonucu eşimin burnunda 15 tane kırık olduğu anlaşılmıştır" dedi ve olay hakkında hukuki işlem başlatıldığını duyurdu.
10 Ekim 2018
Küstah Avrupa'dan İslam dini kararı!
AKPM'de Avrupa'da İslam'ın yabancı ülkeler tarafından finansmanı üzerinden ulusal siyasi genişlemesinin önlenmesine yönelik karar kabul edildi. Oylama öncesi sadece İslam'ın hedef alınmasına itiraz eden Türkiye heyeti, 'İslam düşmanlığı' uyarısı yaptı.
10 Ekim 2018
Kasırganın şiddeti artıyor!
Amerika Birleşik Devletleri’nin güney kıyılarında etkili olması beklenen Michael Kasırgası Florida eyaleti kıyılarına ulaştı.
10 Ekim 2018
Ya ölecekler ya da öldürecekler!
"Ya ölecekler ya da öldürecekler!" haberi için lütfen tıklayın...
10 Ekim 2018
Bu besinler beyni geliştiriyor
Çocukların zihinsel gelişimi için beslenme düzenlerinde olması gereken 5 olmazsa olmaz besini sıralayan Beslenme ve Diyet Uzmanı Gülden Cömert, "Çocukluk yılları, beyin gelişimi için en kritik dönemdir. Bu dönemde çocukların yedikleri tüm yiyecekler odak ve bilişsel becerilerini etkiler" dedi.