TIMELINE

12 Ekim 2018
Brunson, özel uçakla o ülkeye gitti
İzmir'de terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada hakkındaki adli kontrol hükümleri kaldırılarak 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verilen ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson, özel uçakla Almanya’ya gitti.
12 Ekim 2018
Bakan Albayrak: Görevi Türkiye olarak devraldık
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak resmi Twitter hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
12 Ekim 2018
Kanarya'dan farklı başlangıç
Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nin ilk haftasında sahasında İspanyol ekibi Herbalife Gran Canaria'yı konuk etti. İlk 5 dakikada bulduğu sayılarla rakibine 10-2'lik üstünlük kurarak başlayan Kanarya karşılaşmayı da 97-92 kazandı.
12 Ekim 2018
Aşk ve Mavi’nin 73. bölümü yayınlandı
Atv’nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi’nin 73. bölümü yayınlandı. Mavi, ölümden son anda kurtulmuştur. Yüksel'in ona bilerek yardım elini uzatmadığını asla öğrenemez. Fazıl, Elmas'la ilgili gerçeği öğrenmek üzeredir. Neredeyse bütün müşterilerini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Göreçkiler zor durumdadır. Aşk ve Mavi’nin 73. bölümü haberimizde. Aşk ve Mavi dizisiyle ilgili tüm haberler takvim.com.tr’de…
12 Ekim 2018
CNN'den Kaşıkçı ile yeni iddia!
ABD'li basın kuruluşu CNN, "yabancı bir istihbarat yetkilisi" kaynaklı haberinde, Türkiye'nin Kaşıkçı'nın bir haftadan daha uzun bir süre önce Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürüldüğüne dair elinde "şok edici" ses ve görüntüler olduğunu ileri sürdü.
12 Ekim 2018
Devler Ligi'nde şike skandalı!
Paris Mali İşler Savcılığı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'in Kızılyıldız'ı 6-1 yendiği maçta Sırp yöneticilerin şike yaptığı yönündeki iddialar nedeniyle soruşturma başlattı
12 Ekim 2018
BBC'den büyük skandal!
BBC'den canlı yayında büyük skandal! Ses tanıma sistemi, canlı yayında sunucunun gelinlik için kullandığı "dress" sözcüğünü, göğüs anlamına gelen "breast" sözcüğüyle karıştırarak büyük bir skandala imza attı.
12 Ekim 2018
2018 MEB AÖL sınav soruları ve cevapları yayınlandı!
Milli Eğitim Bakalığı (MEB) tarafından yapılan açıklamada Açık Öğretim Lisesi/Mesleki Açık Öğretim Lisesi/Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2017-2018 öğretim yılı ek sınavının soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarının yayımlandığı açıklandı. Açık Öğretim Lisesi'nden (AÖL) mezun olamayan öğrencilere son bir şans olarak nitelendirilen ek sınavların soruları ve cevapları 1. oturum ve 2. oturum şeklinde açıklandı. Binler ce öğrenci AÖL ek sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? sorusunu aratmaya başladı. İşte herkesin merak ettiği AÖL 2017-2018 öğretim yılı ek sınavının soru kitapçıkları ve cevap anahtarları
12 Ekim 2018
Rusya'dan ABD'ye Fırat'ın doğusu mesajı!
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD’nin Suriye’deki müttefikleri üzerinden Fırat’ın doğusundaki toprakları sözde devlet kurmak amacıyla kullanmaya çalıştığını söyledi.
12 Ekim 2018
ABD medyası rahip Brunson kararını böyle gördü
"ABD medyası rahip Brunson kararını böyle gördü" haberi için lütfen tıklayın...