TIMELINE

05 Ekim 2018
19 yaşındaydı... Yürek yakan haber
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde sera demirlerini monte ederken elektrik akımına kapılan Sait Yunt (19), yaşamını yitirdi.
05 Ekim 2018
Sandığı açınca hayatının şokunu yaşadı!
"Teyzesinden miras kalan sandığı açınca hayatının şokunu yaşadı!" haberi için lütfen tıklayın...
05 Ekim 2018
55. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde yıldızlar geçidi
55. Uluslararası Antalya Film Festivali yıldızlar geçidine sahne oldu. Ünlü isimler kırmızı halıdan böyle geçti.
05 Ekim 2018
Çaldığı pırlanta yüzük tıbbi müdahale ile çıkartılacak
Muğla'nın Marmaris ilçesinde, İrlandalı turist İan Camppel'ın (54) müşteri gibi girdiği kuyumcudan çalarak yuttuğu 2.5 kıratlık ve 40 bin dolar değerindeki pırlanta yüzüğün hastanede doğal yollardan çıkması için bekleyiş sona erdi. Gözetim süresi de dolan Camppel, adliyeye sevk edilmeyi beklerken polislere kendi isteği ile tüm riskleri kabul ederek, yüzüğün tıbbi müdahale ile çıkartılması için yazılı onay verdi
05 Ekim 2018
Suudi Veliaht Prensi'nden kayıp gazeteci açıklaması
Suudi Arabistan’ın Veliaht Prensi, en son Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğunda görülen ve daha sonra haber alınamayan Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için Türkiye’ye konsolosluğu arama izni vermeye hazır olduklarını duyurdu.
05 Ekim 2018
Gürsel Tekin yine çuvalladı
Sosyal medyadaki oyunlarıyla halkı kriz bahanesiyle ümitsizliğe taşımak isteyen CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin yine çuvalladı. İstanbul Kapalıçarşı'da cuma namazına giden esnafın kriz nedeniyle dükkanını kapattığı yalanını ortaya atan ve bu senaryosu bizzat dükkan sahibi tarafından çürütülen Tekin, bin bir kurgu ve kurnazlıkla gittiği Ankara Ulus Hali'nden de eli boş döndü. Tekin, vatandaştan beklediği karşılığı ve desteği bulamayınca halkı sosyal medyadan attığı tweetlerle kandırmaya çalıştı.
05 Ekim 2018
Emekliye müjdeli haber!
Emeklilere son dakika zam müjdesi geldi. 12 milyonun üzerinde vatandaşın merakla beklediği zam haberinde detaylar belli oldu. Önce Temmuz ayında aldıkları daha sonra ise iki bayramda verilen ikramiyelerle birlikte yüzleri gülen vatandaşlar, bu yıl yapılacak maaş artışı için geri sayıma başladılar. İnternette en çok aratılan konuların başında ise "Güncel emekli maaşı ne kadar oldu? 2019 son dakika emekli maaşı zam detayları belli oldu mu?" soruları yer aldı. Bizler takvim.com.tr olarak emeklinin merak ettiği soruları sizler için yanıtladık. En düşük emekli maaşı ne kadar? Zamlı emekli maaşı ne kadar olacak ? İşte detaylar...
05 Ekim 2018
Kasımpaşa tribünlerinde ‘Kemal Özdeş' sesleri
Son dakika: Kasımpaşa’nın Göztepe’yi ağırladığı maç öncesinde lacivert-beyazlı taraftarlar, Kemal Özdeş tezahüratları yaptı.
05 Ekim 2018
Melania Trump az daha filin altında kalıyordu
"Melania Trump az daha filin altında kalıyordu" haberi için lütfen tıklayın...
05 Ekim 2018
İGDAŞ’tan milyonları ilgilendiren uyarı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketi İGDAŞ, güvenli doğalgaz kullanımı için cihaz bakımlarının yapılmasıyla ilgili vatandaşlara uyarılarda bulundu. İGDAŞ’tan yapılan açıklamada, baca temizliğinin ve kombi, şofben, soba gibi yakıcı cihaz bakımlarının her yıl düzenli olarak yapılması gerektiği hatırlatılırken, doğru yapılan bakımların doğalgaz tüketiminde ciddi oranda tasarruf sağladığı aktarıldı.