TIMELINE

16 Ekim 2018
Paul Allen hayatını kaybetti!
Son dakika: Paul Allen, 65 yaşında kanserden hayatını kaybetti. Microsoft'un kurucularından olan Allen, 20.3 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 21. kişisiydi. Paul Allen Kimdir? İşte Paul Allen hakkında merak edilenler...
15 Ekim 2018
Tarihi ceza geliyor! Trafikte bunu yapanlar...
TBMM'de yeni trafik kanunu mesaisi başlıyor. AK Parti'nin meclis başkanlığına sunduğu trafik cezalarında artışı öngören teklif meclis komisyonunda görüşülüyor. Teklif yasalaşırsa kurallara uymayan sürücüleri ağır cezalar bekliyor. Levent Eke değişiklikle ilgili detayları Meclis'ten aktardı.
15 Ekim 2018
Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda mavi ışıklı inceleme
Suudi Arabistan Konsolosluğu'na giren Türk heyetindeki polisler, Cemal Kaşıkçı olayını çözmek için mavi ışıkla inceleme yapıyor.
15 Ekim 2018
Genelkurmay Başkanı ABD'li mevkidaşı ile görüştü
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford ile ile görüştü
15 Ekim 2018
İşte tarihin gördüğü en karanlık aile!
"İşte tarihin gördüğü en karanlık aile!" haberi için lütfen tıklayın...
15 Ekim 2018
Yılın maçı 2019'da!
Son dakika: Floyd Mayweather, Khabib Nurmagomedov'n meydan okumasını kabul etti. İkilinin 2019'da karşı karşıya gelmesi bekleniyor.
15 Ekim 2018
"Suudi Arabistan sorguda öldü diyecek"
CNN International'ın haberine göre Suudi yetkililer, Cemal Kaşıkçı'nın ölümünü yanlış giden bir sorgu sonucu olduğunu kabul edecek bir rapor hazırlıyor
15 Ekim 2018
Hatay sınırında askeri hareketlilik
Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde bulunan 2. Hudut Taburu 10. Hudut Bölüğü ve Cephanelik Kışlası’na farklı birliklerden askeri tank ve askeri personel takviyesi yapıldı.
15 Ekim 2018
KYK Burs ve kredi başvuruları başladı!
KYK Burs ve Kredi başvuruları başladı... Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Burs ve kredi başvuruları başladı. Üniversite öğrencilerine öğrenim hayatlarında maddi destek olmak amacıyla KYK tarafından verilen burs ve kredinin detayları belli oldu. Peki KYK Burs ve kredi başvurusu nasıl yapılır? İşte milyonlarca öğrencinin merakla beklediği kredi ve burs başvurusunun detayları...
15 Ekim 2018
"Romanya'nın sergilediği dayanışmayı unutmayacağız"
Son dakika... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Başbakanı Dancila ile ortak açıklama yaptı. Erdoğan, "Romanya'nın 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden sonra ülkemizle sergilediği dayanışmayı unutmayacağız" dedi.