TIMELINE

30 Ekim 2018
'Trump'ın dikkati dağıldı, avantaj Erdoğan'da!'
Amerikan CNN kanalının Uluslararası Diplomasi Editörü Nic Robertson, CIA Direktörü Gina Haspel'in Türkiye'de Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili delilleri gördüğü iddiasını, 'Eğer bu iddialar doğruysa Trump, Muhammed bin Selman ile yakın durmayı sürdürmenin siyasi bedelini ödeyebilir' şeklinde değerlendirdi.
30 Ekim 2018
E-5'te silahlı saldırı
İstanbul Şirinevler'de bir kişi, aracında uğradığı silahlı sonucu öldürüldü. Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
30 Ekim 2018
FKÖ'den İsrail kararı
Filistin Kurtuluş Örgütüne (FKÖ) bağlı Filistin Merkez Konseyi 30. dönem toplantısında, Tel Aviv yönetimi Filistin devletini tanıyıncaya kadar İsrail’i tanıma kararını askıya aldı.
30 Ekim 2018
Hakkari'de 2 terörist etkisiz hale getirildi
Hakkari'de İHA ile tespit edilen 2 PKK'lı terörist, hava harekatı sonucu etkisiz hale getirildi
29 Ekim 2018
Meteoroloji'den vatandaşlara uyarı!
Meteoroloji, hava durumunu merak edenler için son dakika haberlerini paylaştı! Hafta ortasından bu yana Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava ülkeyi terk etti. Sıcak havanın etkisi önümüzdeki günlerde de devam edecek. Fakat cuma gününe kadar başta İstanbul olmak üzere bazı illerde puslu hava etkili olacak. İşte yurt genelinde hava durumu...
29 Ekim 2018
İstanbul'da pompalı tüfekle rehine dehşeti
İstanbul Zeytinburnu’nda Alzheimer hastası babasını rehin alan bir kişi, pompalı tüfekle etrafa ateş açtı. Polislerin uzun uğraşlarını ardından şahıs, özel harekat polisleri tarafından gözaltına alındı.
29 Ekim 2018
İstanbul Havalimanı'nda Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu
İstanbul Havalimanı'nın açılının ardından Dış Hatlar Terminalinin bulunduğu alanda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu verildi.
29 Ekim 2018
Trump'tan açık tehdit! Ordumuz sizi bekliyor
ABD Başkanı Donald Trump, Orta Amerika’dan ABD’ye doğru ilerleyen göçmenlere yönelik açık tehditte bulunarak, “Bu, ülkemizi işgal etmektir. Ordumuz sizi (sınırda) bekliyor” dedi.
29 Ekim 2018
CNN'e yine şüpheli paket gönderildi
ABD'li basın kuruluşu CNN'e postalanan şüpheli paket Atlanta'daki posta merkezinde ele geçirildi.
29 Ekim 2018
Emekliye ek ödeme zammı!
Emekliye ek ödeme zammı! Yılbaşının yaklaşmasıyla birlikte gözler emekli maaşına yapılacak zamlara çevrildi. 2019'da yaklaşık 12.3 milyon emeklinin maaşı ile birlikte ek ödeme tutarı da atacak. Peki emekli maaşlarındaki ek ödeme tutarında ne kadar artış olacak? İşte milyonlarca emeklinin merakla beklediği detaylar...