TIMELINE

25 Ekim 2018
Terim'den Ozan'a flaş sözler
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Schalke maçı sonrası açıklamalarda bulundu
24 Ekim 2018
"Eren, Galatasaray seviyesinin çok altında"
A Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, Galatasaray - Schalke maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Karakullukçu, "Eren Derdiyok Galatasaray seviyesinin çok altında" yorumunu yaptı.
24 Ekim 2018
Sen Anlat Karadeniz'in 27. bölümü yayınlandı
Sen Anlat Karadeniz’in 27. son bölümü yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 27. bölümüyle seyircisini ekrana kilitledi. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü? Atv’nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in son bölümü haberimizde…
24 Ekim 2018
Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Sen Anlat Karadeniz’in 27. son bölümü yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 27. bölümüyle seyircisini ekrana kilitledi. Sen Anlat Karadeniz dizisinin final sahnesinde, Vedat, Nefes ve Tahir için yeni planını devreye soktu! Peki, Sen Anlat Karadeniz’in 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 'Sen Anlat Karadeniz' 28. bölüm fragman izle
24 Ekim 2018
İnce'den seçim itirafı!
Katıldığı bir televizyon programında 24 Haziran seçimlerine yönelik itiraf gibi bir açıklamaya imza attı. İnce, ‘Biz seçimi aday açıklandığım gün kaybettik. 'Gel bakalım Muharrem'le kaybettik. Çift başlı görüntü verdik. Seçimi orada kaybettik biz’ dedi.
24 Ekim 2018
Başkan Erdoğan'dan BM mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler'in kuruluşunun 73. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
24 Ekim 2018
ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda kişi vuruldu
Son dakika... ABD'nin Kentucky eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin vurulduğu bildirildi.
24 Ekim 2018
24 Ekim Şans Topu sonuçları açıklandı
Şans Topu'nda Milyonlarca kişinin merak ettiği çekiliş sonuçları belli oldu! Her hafta çarşamba akşamı milyonlarca vatandaşa umut kapısı açan Şans Topu'nda büyük ikramiyeyi kazanan talihli bulunacak mı merak ediliyor. İşte, 24 Ekim 2018 Şans Topu'nda bu haftanın şanslı rakamları.
24 Ekim 2018
Van Bahçesaray'da kar yağışı etkili oluyor
Van'ın Bahçesaray ilçesinde kar yağışı, 3 bin rakımlı Karapet Geçidi'nde sürücülere zor anlar yaşattı.
24 Ekim 2018
Trump'ın eski danışmanından çarpıcı çıkış
ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı J. D. Gordon 'FETÖ elebaşı Gülen, hem Türkiye hem de ABD'nin ulusal güvenliğine tehdit oluşturuyor, derhal Türkiye'ye iade edilmeli' dedi.