MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE - ATV CANLI YAYIN - 13 Ocak 2023 | Son dakika: Palu ailesi mahkemede neler söyledi? Meryem Tahnal bulundu mu?

ATV canlı yayınında Müge Anlı son dakika gelişmelerini aktarıyor... Öfke ve şüphe, dayak itirafı! 46 yaşındaki 2 çocuk babası öldürüldü mü? Evlat hasreti çeken anne, torununu bırakmamaya yemin eden babaanne, unutulmayan geçmiş, bitmeyen kızgınlık! Melissa İlhan'ın özlemi bitecek mi? Türkiye'nin konuştuğu aile! Küçük Meryem'in davasında 1'i tutuklu 6 sanık! Palu ailesi neler söyledi? Hepsi ve daha fazlası Müge Anlı canlı yayınında.

Giriş Tarihi 13 Ocak 2023, 13:08 Güncelleme 13 Ocak 2023, 13:09
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE - ATV CANLI YAYIN - 13 Ocak 2023 | Son dakika: Palu ailesi mahkemede neler söyledi? Meryem Tahnal bulundu mu?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayında son dakika gelişmeleri... Atv gündüz kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Atv Müge Anlı son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CALI YAYIN MÜGE ANLI 13 OCAK - TIKLA

Öfke ve şüphe, dayak itirafı! 46 yaşındaki 2 çocuk babası öldürüldü mü?

Evlat hasreti çeken anne, torununu bırakmamaya yemin eden babaanne, unutulmayan geçmiş, bitmeyen kızgınlık! Melissa İlhan'ın özlemi bitecek mi?

Türkiye'nin konuştuğu aile! Küçük Meryem'in davasında 1'i tutuklu 6 sanık! Palu ailesi neler söyledi?

1.5 ve 3 yaşındaki Erbay kardeşler... Biri cinayete kurban gitti, küçüğü babaannesine verildi. Evladında teselli bulmak isteyen bir anne, öfkeli babaanne! Melissa İlhan kızı Naime'yi görebilecek mi?

Çalı sapkını tutuklandı! Çirkin mesajlar attığı komşusu Arife Gökçe'ye zarar verdi mi?

Eski eşler ve iki çocuk! Naime operasyonla kurtatıldı, anne Melisa bir kez dahha Müge Anlı'nın kapısını çaldı! Ne oldu, neden geldi?

Fenalık üstüne fenalık getiren bir adam, komşu değil adeta bela! Takıntılar ve çirkinlikler, sonu gelmeyen taciz şikayetleri! Kayıp Arife Gökçe'nin takıntılı komşusu Sinan Sardoğan'la ilgili sıcak gelişme!