Esra Erol SON BÖLÜM İZLE 11 Haziran| ATV linki YOUTUBE Skandallar bitmiyor! Hülya ile Hashatun'dan şok itiraf!

Esra Erol canlı yayınında bugün neler oluyor? Türkiye Havva için tek yürek oldu! Havva'nın yeni hayatının ilk gününden, yeni evinden canlı yayın! Skandal bitmiyor, iddialar bitmiyor! 2 kardeş kuma olarak Ersin'in yanına gitti mi? Yeni şahitler konuşacak, gerçekler ortaya çıkacak! Hülya ve Hashatun herşeyi ilk defa canlı yayında itiraf edecek! Yüzde 95 engelli kocasını bıraktı, en yakın arkadaşı Ayşe'nin kocası Aayram'a kaçtı! Yanına kızını aldı, kayınpederine meydan okudu! Ortalık karıştı! Ayşe'nin Bayram'dan boşanmak için tek şartı ne? "Kocam Kadriye tarafından tehdit ve baskıyla tutuluyor" Kezban, kocası Faruk ile canlı yayında yüzleşecek! Hepsi ve daha fazlası Esra Erol'da son bölümde.

Giriş Tarihi 11 Haziran 2021, 18:49 Güncelleme 12 Haziran 2021, 09:36
Esra Erol SON BÖLÜM İZLE 11 Haziran| ATV linki YOUTUBE Skandallar bitmiyor! Hülya ile Hashatun’dan şok itiraf!

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da bugün (11 Haziran) neler yaşanıyor? Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer aldı.

ESRA EROL SON BÖLÜM ATV YOUTUBE - TIKLA

Türkiye Havva için tek yürek oldu! Havva'nın yeni hayatının ilk gününden, yeni evinden canlı yayın!


Skandal bitmiyor, iddialar bitmiyor! 2 kardeş kuma olarak Ersin'in yanına gitti mi? Yeni şahitler konuşacak, gerçekler ortaya çıkacak! Hülya ve Hashatun herşeyi ilk defa canlı yayında itiraf edecek!

Yüzde 95 engelli kocasını bıraktı, en yakın arkadaşı Ayşe'nin kocası Aayram'a kaçtı! Yanına kızını aldı, kayınpederine meydan okudu! Ortalık karıştı! Ayşe'nin bayram'dan boşanmak için tek şartı ne?


"Kocam Kadriye tarafından tehdit ve baskıyla tutuluyor" Kezban, kocası Faruk ile canlı yayında yüzleşecek!

Bir anne - babanın feryadı! Saçını kesip yatağının üstüne koydu, sabaha karşı evi terk etti.

Hülya ile Hashatun'un babası ilk kez canlı yayında! Türkiye onları konuşuyor!

Kocası Mustafa neden kaçıyor? Aytan teyze, Mustafa'yı tehdit mi ediyor? Karı-kocanın sakladığı büyük sır ne?


Şiddet uyguladığı yüzde 95 engelli kocasını terk etti, en yakın arkadaşı Ayşe'nin kocası Bayram'la kaçtı! Büyük yüzleşmede ikinci perde!

İhanete uğradı, affetti! Kocası bir kez daha evden gitti! "Kocam Faruk, Kadriye tarafından tehdit ve baskıyla tutuluyor" diyen Kezban Hanım'ın isyanı!

Türkiye 60 yaşındaki Aytan Teyze ile 38 yaşındaki kocası Mustafa'nın aşkını konuşuyor! Büyük aşkın kahramanı Mustafa canlı yayında!


Mehmet'in son hamlesi ortalığı karıştıracak! Aşk masalı kabusa mı dönüyor?


Kocası Bayram, evli olan en yakın arkadaşı Fatma ile kaçtı! Engelli çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Ayşe'nin feryadı!

Kızı Ümran, oğlunu kaybetti, psikolojisi bozuldu! 3 yıl önce bir akşam ortadan kayboldu! Hatice Teyze'nin kayıp kızının ardından feryadı!

22 yaş küçük kocası evden kaçtı! Karı-koca 3 yıl sonra ilk kez karşı karşıya gelecek!

Son sözü Kamuran'ın babası söyledi! Baba-kız aylar sonra stüdyoda yüzleşecek!


Aşk masalı kabusa mı dönüyor? Tüm bildiklerinizi unutun! Hülya'nın kayınvalidesi konuşacak, gerçekler ortaya çıkacak, yer yerinden oynayacak!


Ayşe'ye aşık oldu! Kara sevdaya tutuldu, 3 kez evlilik teklifi etti, 2 kez nişanlandı! Bekir Bey'in feryadı!