Esra Erol SON BÖLÜM İZLE 4 Haziran| ATV linki YOUTUBE Kendisinden 22 yaş küçük Mustafa ile evlenen Ayten teyzenin feryadı!

Esra Erol'da canlı yayınında bugün neler oluyor? Bir gün önce ortalık karıştı! Aşıklardan bir İstanbul masalı... Boşanmak için Kamuran'ın tek şartı ne? Büyük yüzleşmede son perde! 2 kardeş 20 yıl sonra annelerini buldu! Türkiye onları çok sevdi! Ömer ile Emre'yi bekleyen büyük sürpriz ne? Kocası Bünyamin "Çalışmaya gidiyorum" diye evden çıktı Hüsne'ye kaçtı! "Haftanın 6 günü Hüsne'yle 1 günü benimle yaşıyor" diyen Fatma Hanımın isyanı! "Birlikte yaşadığım Neslihan, eski kocasının nüfusunda olan ikiz bebekleri bıraktı ortadan kayboldu!" İkiz bebeklerle yapayalnız kalan ve Neslihan'ın ailesinin desteğiyle ayakta durmaya çalışan Abdülhabip Bey'in feryadı! 60 yaşındaki Ayten Teyze kendisinden 22 yaş küçük Mustafa ile evlendi! Nikahın ardından kocası ortadan kayboldu! "Ne olur eve dön seni çok seviyorum" diyen Ayten Teyze'nin feryadı ve daha fazlası Atv Esra Erol'da son bölümde!

Giriş Tarihi 04 Haziran 2021, 18:50 Güncelleme 04 Haziran 2021, 19:33
Esra Erol SON BÖLÜM İZLE 4 Haziran| ATV linki YOUTUBE Kendisinden 22 yaş küçük Mustafa ile evlenen Ayten teyzenin feryadı!

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da bugün (4 Haziran) neler yaşanıyor? Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri Atv ekranlarına taşımaya devam ediyor. Tecrübeli sunucunun programında yaşanan olaylar herkesi çok şaşırtıyor. Bugün yüzleşme, yıllar sonra gerçekleşen hayaller, mutluluk gözyaşları ekranlarda yer aldı.

ESRA EROL SON BÖLÜM ATV İZLE - TIKLA

Bir gün önce ortalık karıştı! Aşıklardan bir İstanbul masalı...


Boşanmak için Kamuran'ın tek şartı ne? Büyük yüzleşmede son perde!


2 kardeş 20 yıl sonra annelerini buldu! Türkiye onları çok sevdi! Ömer ile Emre'yi bekleyen büyük sürpriz ne?


Kocası Bünyamin "Çalışmaya gidiyorum" diye evden çıktı Hüsne'ye kaçtı! "Haftanın 6 günü Hüsne'yle 1 günü benimle yaşıyor" diyen Fatma Hanımın isyanı!


"Birlikte yaşadığım Neslihan, eski kocasının nüfusunda olan ikiz bebekleri bıraktı ortadan kayboldu!" İkiz bebeklerle yapayalnız kalan ve Neslihan'ın ailesinin desteğiyle ayakta durmaya çalışan Abdülhabip Bey'in feryadı!

60 yaşındaki Ayten Teyze kendisinden 22 yaş küçük Mustafa ile evlendi! Nikahın ardından kocası ortadan kayboldu! "Ne olur eve dön seni çok seviyorum" diyen Ayten Teyze'nin feryadı!

"Kayınvalidemin baskısıyla kocam başkasıyla nişanlandı" dedi! Hülya, kocası Mehmet ile stüdyoda karşı karşıya gelecek!

Fatma sonunda kocası Suat'tan boşanmayı kabul etti! Fatma'nın tek şartı ne?

20 yıl sonra ilk defa konuştular dertleştiler! 20 yıllık mucize Esra Erol'da gerçek oldu!

Bebeğin babası kim? Uğur ile bağlantısı ne? Kamuran tüm gerçekleri itiraf edecek mi?


"Birlikte yaşadığım Neslihan, eski kocasının nüfusunda olan ikiz bebekleri bıraktı ortadan kayboldu!" İkiz bebeklerle yapayalnız kalan ve Neslihan'ın ailesinin desteğiyle ayakya durmaya çalışan Abdülhabip Bey'in feryadı!

Fatma, kendisinden 15 yaş küçük kocası Suat ile bir kez daha yüzleşecek!

20 yıllık bir mucize! 20 yıl sonra anneleriyle ilk defa aynı sofraya oturdular!


Karısı Uğur'a kaçtı bir de çocuk dünyaya getirdi! Kadir, karısı Kamuran ile canlı yayında karşı karşıya gelecek!


"Kayınvalidem, 10 yıllık resmi nikahlı eşimi benden zorla ayırarak bir başka kadınla dini nikah kıydırdı" diyen Hülya Hanım'ın haykırışı!


Kızı Ümran, oğlunu kaybetti, psikolojisi bozuldu! 3 yıl önce ortadan kayboldu! Hatice teyzenin kayıp kızının ardından feryadı...

Lamiye Hanım'dan herkesi şok edecek çok büyük itiraf! Lamiye'nin son kararı ne?

Mine kovaladı Ramazan kaçtı! Canlı yayından sonra olanlara inanamayacaksınız!

Kendisinden 15 yaş küçük Suat'la evlendi! Fatma kocası Suat ile stüdyoda hesaplaşacak!


19 yıl sonra 3 kardeşi bekleyen büyük sürpriz ne? Büşra stüdyoya gelecek mi?


Karısı Kamuran, 2 çocuğunu bıraktı Uğur'a kaçtı! O da yetmedi Uğur'dan bir çocuk dünyaya getirdi! 2 çocuğuyla başbaşa kala Kadir'in isyanı!


78 yaşındaki Arif amca kendisinden 33 yaş küçük Ebru'ya gönlünü kaptırdı, hayaller kurdu! 13 gün aynı evde yaşadılar ve 13. günün sonunda Ebru evi terk etti! Bir kez daha yapayalnız kalan, malını mülkünü kaptıran Arif amcanın çok konuşulacak feryadı Esra Erol'da 1 Haziran 2021 Salı günü Atv ekranlarında...


3 kardeş 20 yıl sonra annelerine kavuştu! Anneleri Lamiye'nin son kararı ne?

5 evlilik yaptı, 4 kocası öldü! Ramazan Amca ile Mine'yi tanıştıran muhtar Aydemir Bey canlı yayında!