Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 30 Nisan Cuma YOUTUBE linki 22 saat sonra bulunan mucize bebek! Süleyman Asaf ve annesi canlı yayında!

Atv canlı yayınında başarıdan başarıya imza atan Müge Anlı'da bugün, (30 Nisan 2021) neler yaşandı? Boşandığı kocası mı genç sevgilisi mi? Lütfiye Gündüz'ün kaybında şok gelişmeler...Yaylada kaybolan 2 yaşında bir çocuk! Arama çalışmaları ve sıcak gelişmeler... 22 saat sonra bulunan 2 yaşındaki Süleyman Asaf anne ve babası ile Müge Anlı canlı yayınında... Çocuklarına hasret bir anne ve oğlunun öyküsü izleyicileri ekran başına kilitliyor! Beraberliklerini nikah masasına taşıdılar... Stüdyoda karşılıklı göbek attlar... Çiçeği burnunda çiftin reklam arasındaki düğün tadında kutlaması ve daha fazlası Atv Müge Anlı son bölümde.

Giriş Tarihi 26 Nisan 2021, 10:09 Güncelleme 30 Nisan 2021, 18:17
Müge Anlı SON BÖLÜM TEKRAR İZLE 30 Nisan Cuma YOUTUBE linki 22 saat sonra bulunan mucize bebek! Süleyman Asaf ve annesi canlı yayında!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayını ve son bölümünü aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz... Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında (30 Nisan) neler yaşandı? Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE YOUTUBE LİNKİ

Boşandığı kocası mı genç sevgilisi mi? Lütfiye Gündüz'ün kaybında şok gelişmeler...

Yaylada kaybolan 2 yaşında bir çocuk! Arama çalışmaları ve sıcak gelişmeler... 2 yaşındaki Süleyman'ın anne ve babası Müge Anlı canlı yayınında...

Tokat merkeze bağlı Çat beldesi yakınlarındaki Seküdağ Yaylası'nda hayvancılıkla uğraşan Süleyman-Sema Yıldırım çiftinin 6 çocuğundan 2 yaşındaki Süleyman Yıldırım, geçtiğimiz gün akşam saatleri önünde ağılın önünde oynarken kaybolmuştu.

Çocuğun bulunması için geniş kapsamlı arama çalışması başlatıldı. Hayatından endişe edilen çocuk hiç tahmin edilmeyen bir yerde ortaya çıktı.Kaybolduktan 22 saat sonra 10 kilometre uzaklıktaki Çat Belde Merkezinde bulundu.

Bir kadın yalnız başına yürüyen çocuğu fark edip durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Yanına gidildiğinde çocuğun kayıp Süleyman olduğu anlaşıldı.

Çocuklarına hasret bir anne ve oğlunun öyküsü izleyicileri ekran başına kilitleyecek!

Beraberliklerini nikah masasına taşıdılar... Stüdyoda karşılıklı göbek attlar... Çiçeği burnunda çiftin reklam arasındaki düğün tadında kutlaması Atv canlı yayınında...

8 yıldır nerede? Boşandığı kocası mı genç sevgilisi mi? Lütfiye Gündüz'ün kaybında çarpıcı gelişmeler...

Nevşehir'de yaşayan 2021 yılı itibarıyla 40 yaşında 4 çocuk sahibi olan Lütfiye Gündüz'den 8 yıldır haber alınamıyor. Acılı aile Müge Anlı'ya katılarak yardım istedi. Bugün ise canlı yayında yeni bir gelişme yaşandı.
Duran, Nurullah ve kayıp Lütfiye Gündüz'ü tanıyan kişinin Lütfiye Hanım hakkında, 'Ölümüm ya Duran'dan ya da Nurullah'tan olacak" ifadesi şoke etti. Türkiye, Nevşehir'de 2013 yılında eşinden boşandıkları gün esrarengiz şekilde ortadan kaybolan Lütfiye Gündüz'ü konuşuyor. 4 çocuk annesi kadın eve bir daha dönmedi.

Lütfiye Hanım'ın kız kardeşi Altun Erdoğmuş, kız kardeşinin eşi ile çok görüşmediklerini, çok içtiğini belirttikten sonra her ne kadar yakın olsalar da görüşmediklerini, damadın çalışmadığını dile getirdi. Kız kardeşinin çalışarak eve baktığını vurgulayan Altun Hanım, kız kardeşinin kaybolması için başvuru yaptıklarını ama bulamadıklarını ileri sürdü.

Duran Özdemir, Lütfiye Gündüz'ün sevgilisi olduğunu iddia ettiği 28 yaşındaki Nurullah'ı suçlarken; Nurullah da eski eşi Duran Özdemir'i suçladı. Eşi ve sevgilisinin talihsiz kadını para karşılığında başka erkeklerle birlikte olmasını istediği öne sürüldü. İsmini vermek istemeyen izleyiciler de söz konusu iddiaları doğruladı.

Müge Anlı canlı yayında Duran Özdemir'in yalan söylediğini ortaya çıkardı. Duran Özdemir'in önceki ifadesine göre, Lütfiye Gündüz'le boşanmış ve bir daha hiç görüşmemişti.

FUHUŞ OPERASYONUNDA YAKALANMIŞ

Ancak gerçekler ortaya çıktı. Lütfiye Gündüz'ün boşandıktan sonra aylarca Duran Özdemir'in yanında kaldığını söyleyen Müge Anlı, Lütfiye Gündüz'ün Nevşehir'de yapılan bir fuhuş operasyonunda göz altına alındığını ve bunu Duran Özdemir'in de bildiğini söyledi.
Duran Özdemir'in, Lütfiye Gündüz'ü para karşılığında erkeklerle birlikte olduğunu bildiği de ortaya çıktı.

Programa katılan ve Lütfiye Gündüz'ün yakın arkadaşı olduğunu söyleyen Mübeyra Hanım'ın anlattıkları da bunu doğruladı. Mübeyra Hanım, Duran Özdemir'in Lütfiye Gündüz'ün ne iş yaptığını bildiğini ve eve gidip parayı eline saydığını söyledi. Ayrıca Duran Özdemir'in 'Lütfiye beni döverdi' iddialarının aksine Duran Özdemir'in Lütfiye Gündüz'ü öldüresiye dövdüğünü açıkladı. Bunu doğrulayan bir tanığın daha sözleri canlı yayına damgasını vurdu.

'LÜTFİYE DEĞİL KOCASI DÖVÜYORDU'

Programa katılan ve Duran Özdemir ile Lütfiye Gündüz'ün komşusu olduğunu söyleyen Meral Öğül, Lütfiye Gündüz'ün işkence gördüğünü söyledi.Yaşanan bir olayı anlatan Meral Öğül, Lütfiye Gündüz'ün çığlıklarının mahalleyi inlettiğini ve kapıya ambulans geldiğini açıkladı.

'ERKEKLERLE GİDERKEN ARKASINDAN BAKIYORDU'

'Duran Özdemir, Lütfiye Gündüz'ün yaptığı işi biliyor' iddiasını destekleyen Meral Öğül, Duran Özdemir'in bunu bildiğini ve parasını yediğini söyledi.
Duran Özdemir'in, Lütfiye Gündüz'ün kaybolduğu gün için verdiği 'Mavi bir araca bindi gitti. Ben de balkondan bakıyordum ama ağaçlardan dolayı kim olduğunu görmedim' ifadesini de kesin bir dille reddeden Meral Öğül şu ifadeleri kullandı:

Lütfiye kaybolduğu gün mavi bir araca binip gittiği doğru. Sürüsü ise kısa ve göbekli bir adamdı. Ancak Durun Özdemir de gittiklerini gördü. Balkonlarından görünmesini engelleyecek kadar ağaç yok evlerinin önünde. Ayrıca Lütfiye araca binerken Duran balkonda değil, yolun karşısından onlara bakıyordu. Müge Anlı, Lütfiye Gündüz'ün binip gittiği iddia edilen mavi aracın sahibinin de ifadelerini canlı yayında okudu. Sürücü verdiği ifadede Lütfiye Gündüz'ü aldığını ancak daha sonra beğenmediği için bıraktığını söylemiş. Ancak olayın seyrini değiştiren asıl tanık yayının sonlarına doğru ortaya çıktı.

'MAVİ VARİLE KOYUP KIZILIRMAK'A ATTILAR'

Yayına bağlanan ve Lütfiye Gündüz ile arasının çok iyi olduğunu söyleyen Nevzat Hamurcu'nun verdiği ifade olayı sil baştan etti. Duran Özdemir'le sonbahar aylarında karşılaştığını ve Lütfiye Gündüz hakkında sorular sorduğunu söyleyen Nevzat Hamurcu, Duran Özdemir'den şu cevabı aldığını söyledi: Onu boşuna aramasınlar. Lütfiye'yi öldürdüler. Öldürtüken sonra mavi bir varile koyup ardından Kızılırmak'a attılar.

Kayıplara karıştı, sevgilisi ile bulundu. Şaşırtıcı itiraflar, evlenmeye kararlı genç aşıklar, evlilik hazırlıkları Nilüfer ve Abdullah'ın nikah töreni canlı yayında... 27 yaşındaki Nilüfer'in kaybolması ve 13 gün sonra annesinin Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurması ile ortaya çıktı her şey...

Annesinin bileziğini aldı kayıplara karıştı! Şüpheli sosyal medya arkadaşı. 14 yaşındaki liseli Zeynep'ten sıcak gelişme!

4 çocuk annesi kadın nasıl kayboldu? Karşılıklı suçlamalar... Boşandığı eşi mi evinde kaldığı arkadaşı mı? Cinayet şüphesi Lüftiye Gündüz'ün kaybı Müge Anlı'da...

8 yıldır kayıp bir kadın, boşandı kayıplara karıştı! Şüpheli eski eş genç bir erkek arkadaş! Kayıp Lütfiye Gündüz'ün boşandığı eşi ve erkek arkadaşı Atv canlı yayınında...