ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in ölümünde adli tıp raporunda korkunç izler!

Atv canlı yayınında, Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, (8 Eylül 2020 Salı) neler oldu? Atv canlı yayınında, faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor... Gözyaşları içerisinde bir anne, adalet arayan acılı bir baba, adli tıp raporundaki korkunç izler. Aleyna Çakır'ın ölümündeki şüpheler Müge Anlı'da! 92 yaşındaki Gülsüm Çınar cinayete mi kurban gitti? 3 yaşındaki Miraç Çiçek'in kaybında 40. gün! Peki Miraç'tan bir haber var mı? Hepsi ve daha fazlası 8 Eylül 2020 Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 08 Eylül 2020, 10:08 Güncelleme 09 Eylül 2020, 10:23
ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE! Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in ölümünde adli tıp raporunda korkunç izler!

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı Atv canlı yayınında son dakika gelişmeleri paylaşıyor. Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (8 Eylül 2020 Salı) neler yaşanıyor?4 yıldır kayıp 92 yaşında bir kadın, birbirlerini suçlayan bir kardeşler, karmaşık ilişkiler... Kaybolduğu gün neler yaşandı? Gülsüm ninenin başına ne geldi? 3 yaşındaki Miraç'ın kaybında 40. gün! Miraç Çiçek'in kaybıyla ilgili gelişmeler Müge Anlı'da! Gözyaşları içerisinde bir anne, adalet arayan acılı bir baba, adli tıp raporundaki korkunç izler. Aleyna Çakır'ın ölümündeki şüpheler Müge Anlı'da!

ATV MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE - TIKLA

Müge Anlı, Gülsüm Çınar'ın kaybıyla ilgili Atv canlı yayınında ardı ardına gelen iddialar sonrasında tarafları dinledi. Mustafa ve Ayşe Avcı, sarf ettiği cümlelerle hem stüdyoda hem de ekranları başında bulunan izleyiciyi çileden çıkarırken, Ayşe Avcı'nın, canlı yayında ağzından kaçırdığı cümle sonrasında Müge Anlı ihbar hattı kilitlendi. 4 yıl önce evden ayrılıp bir daha geri dönmeyen, yapılan aramalardan da sonuç alınamayan 92 yaşındaki Gülsüm Çınar, damadı Mustafa Avcı'nın, baldızının kızı Sacide ile yasak aşkı nedeniyle cinayete mi kurban gitti?