Önce Benzia sonra Ayew

Comolli, yönetimi Benzia ve Ayew’in tapusunu alma konusunda ikna etti. İki oyuncunun toplam satın alma opsiyonu 19.4 milyon Euro. Comolli 16 milyona işi çözmek istiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2018 Güncelleme 28 Eylül 2018, 01:59
Önce Benzia sonra Ayew

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de Comolli'nin sportif direktörlük görevine getirilmesiyle başlayan yapılanma döneminde önemli bir adım atmak için harekete geçiliyor. Fransız futbol adamının, takımda kiralık olakrak görev yapan Benzia ve Ayew'in bonservislerinin alınması konusunda yönetimi ikna ettiği ifade ediliyor.

BENZİA'NIN DURUMU UYGUN!
Bonservisi Lille kulübünde olan Cezayirli 10 numaranın satın alma opsiyonu 7.4 milyon Euro. İlk olarak Benzia'nın kulübü Lille ile masaya oturulacak. Sonrasında ise sıra Ayew'in kulübü Swensea'ye gelecek.



ZORLU PAZARLIKLAR BEKLENİYOR
Ayew'in satın alma opsiyonu ise daha yüksek: 12 milyon Euro! Toplamda 19.4 milyon Euro tutan bu yüksek bedeli Comolli pazarlıklarla 15-16 milyon Euro civarına çekmeye çalışak.

İSLAM SLİMANİ ÇOK ZOR
Takımda kiralık olarak forma giyen bir diğer futbolcu Slimani'nin ise satın alma opsiyonu bulunmuyor. Piyasa değeri 18 miyyon Euro olan Slimani'nin alınması ise zor gözüküyor.