Fatih Terim; Sinan, Onyekuru ve Mariano’yu kızağa çekecek

Tecrübeli hoca; Sinan, Onyekuru ve Mariano’yu kızağa çekecek... Feghouli, Eren ve Linnes 11’e girecek. Ayrıca Rodrigues, Emre Akbaba ve Serdar’ın da kulağı çekilecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2018 Güncelleme 26 Eylül 2018, 03:18
Fatih Terim; Sinan, Onyekuru ve Mariano’yu kızağa çekecek

İÇİNDEKİLER



A
KHİSAR deplasmanında 3-0'lık ağır bir yenilgi alan Galatasaray'da Fatih Terim neşteri vuruyor... Skordan daha çok oynanan futbola sinirlenen tecrübeli hocanın kadroda revizyona gitmesi bekleniyor. Terim'in kulübeye göndereceği ilk isim Sinan Gümüş olacak. Genç yıldız son haftalardaki performansıyla eleştiriliyordu.


FEGHOULİ'DEN FAYDALANACAK
Terim'in uzun bir aradan sonra Erzurum önünde Feghouli'yi ilk 11'e alması bekleniyor. Tecrübeli hoca, kötü antrenman performansı nedeniyle kızağa çektiği Cezayirli futbolcudan faydalanmanın yollarını arayacak.


MARİANO'DAN ÇOK ŞİKAYETÇİ
Yine Akhisar maçının kötü isimleri Mariano ve Onyekuru da kulübeye dönecek. Eren Derdiyok ile Linnes 11'e girecek. Terim'in özellikle Mariano'nun son durumundan çok şikayetçi olduğu belirtiliyor.


ÜÇ YILDIZA UYARI GELECEK
Fatih Terim'in ayrıca Emre Akbaba, Serdar Aziz ve Rodrigues'i de sert şekilde uyaracağı öğrenildi. Başarılı hocanın sürekli konsantrasyon kaybı yaşaması nedeniyle bu üç yıldızın kulağını çekeceği ifade ediliyor.