Fener'den 2 yeni bomba

Fenerbahçe rotayı bu kez 2 isme çevirdi. Stuttgart'lı Serdar Taşçı ve Eskişehirsporlu Erkan Zengin için düğmeye basıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2013 Güncelleme 14 Ağustos 2013, 01:58
Fener’den 2 yeni bomba

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe transfere doymak bilmiyor... Sarı-Lacivertliler Bruno Alves ve Emenike'nin ardından rotayı bu kez Serdar Taşçı ve Erkan Zengin'e çevirdi. Alman ekibi Stuttgart'ta forma giyen Serdar Taşçı için harekete geçen Fenerbahçe Yönetimi 26 yaşındaki Türk asıllı futbolcu için tüm şartları zorlayacak. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın da çok istediği Serdar'ın 6 milyon Euro'luk bonservis bedelini aşağı çekmeye çalışan Sarı-Lacivertli yönetimin Alman kulübünü ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

KİRALIK FORMÜLÜ
Bu futbolcu için 4 milyon Euro bonservis bedeli düşünen Sarı-Lacivertli yönetimin Stuttgart'a kiralık formülünü de sunması bekleniyor. Bu arada Fenerbahçe'nin listesindeki bir başka isim olan Eskişehirsporlu Erkan Zengin için de görüşmeler sürüyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Eskişehirspor'dan öğrencisi olan Erkan'ı çok beğendiği ve yönetime tavsiye ettiği iddia edildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Erkan için bizzat devreye girdiği ve bu transferin bitmesinin an meselesi olduğu öne sürüldü.

STUTTGART'IN BANKOSU
Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak istediği Serdar Taşçı Stuttgart'ta banko oynayan bir oyuncu olarak biliniyor. Türk asıllı Alman stoperin Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken bu transfer konusunda bu hafta sıcak gelişmeler yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor.