18. Şampiyonluğu söke söke kazandık

104 yıllık tarihlerinin en zor dönemini yaşadıklarını söyleyen Nihat Özdemir, "Şampiyonluğu söke söke kazandık. Başkan ve yöneticilerimizin aklanmasını dört gözle bekliyoruz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2011 Güncelleme 26 Eylül 2011, 01:20
18. Şampiyonluğu söke söke kazandık

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda ilk olarak söz alan kulüp başkanvekili Nihat Özdemir, 3 Temmuz sabahından bu yana 104 yıllık kulüp tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşadıklarını belirtti.

ŞAMPİYONLUK DEĞİL ONUR MÜCADELESİ
18. şampiyonluklarını söke söke kazandıklarını ifade eden Özdemir, "Elinde yeterli delil bulunmadığını açıklayan ve yargı sürecini beklemesi gerektiğini daha en başından belirten, ama daha sonra nedenini anlayamadığımız şekilde bu kararından geri dönen TFF, kulübümüzü Şampiyonlar Ligi'ne göndermeme kararı alarak, hem bizi hem de ülkemizi uluslararası alanda son derece zor durumda bırakmıştır. Benzer örneklerde yargı kararlarını bekleyen UEFA konu Türkiye olunca TFF'ye baskı yapmaya çalışmış ve TFF bu baskıya en ufak bir direnç dahi gösterememiştir" dedi. Nihat Özdemir, futbolcularının çıktıkları her maçta üzerlerine atılmaya çalışılan lekeleri, terleri ve inançları ile temizlemeye çalıştıklarını belirterek, "18. şampiyonluğumuzu söket söke kazandık....Bizler bu yıl aslında bir şampiyonluk değil onur mücadelesi vermekteyiz" dedi.

AYKUT HOCA KELİMELERLE ANLATILMAZ
Başkan ve yöneticilerin aklanmasını dört gözle beklediklerini ifade eden Özdemir, "Özellikle Kocaman'ın bu süreçteki verdiği hizmet ve katkıyı anlatmak imkansızdır" diye konuştu.

AMATÖR BRANŞLARDA GERİ ADIM YOK
Kulübün 2011 yılında altın devreni yaşadığını ve tüm branşlarda şampiyon olduğunu söyelyen Özdemir, "Amatör branşlarda geri adım yok. Desteğe devam" dedi.

AYAKTA ALKIŞLANDI
Nihat Özdemir'in duygu yüklü konuşması kongre üyeleri tarafından sık sık alkışla kesildi... Üyeler Özdemir'i daha sonra ayakta alkışladı.