Selfie çeken Herkül heykeli ziyaretçi akınına uğradı

Yurdum insanı Contemporary İstanbul Fuarı’na akın etti. Sosyetikler ise her eserin önünde poz verdi. En ilgi çekeni ise selfie yapan Herkül heykeliydi! Bir tasarımın üzerine konulan giriş bileti de sanat eseri zannedildi. Bu durum herkesi gülmekten kırdı geçirdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Eylül 2018 Güncelleme 25 Eylül 2018, 01:53
Selfie çeken Herkül heykeli ziyaretçi akınına uğradı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da Contemporary Sanat Fuarı'nın bu yıl 13'üncüsü yapıldı. Vatandaşlar fuardaki eserler önünde fotoğraf çekmek için yarıştı. Ardından bunu fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'dan yayınladı. Sanatçı Emre Yusufi'nin özçekim yapan Herkül heykeli ise ziyaretçi akınına uğradı. Vatandaşlar Herkül'le selfie yapmak için yarıştı. Bu yarışta sosyetikler de yer aldı. Aralarında Arzu Sabancı'nın da bulunduğu isimler Herkül ile fotoğraf çektirip sosyal medyadan paylaştı. Zaman zaman sanat karmaşası da yaşandı. "Çevreci bir sanatsever" fuarın giriş biletini buruşturup bir heykelin içine bıraktı. Arkasından gelen insanlar da onu sanatın bir parçası sandı. Aynı şekilde kağıtları buruşturup heykelin içine atınca sanat karmaşası yaşandı.



Sosyetik güzel Biricik Suden, sergiye katılanları eleştirdi. "Selfie çekme uğruna kırılan eserlerin yer aldığı bir fuarın daha sonuna geldik" dedi. Sosyal medyada ise şu mesajlar yazıldı:
Herkül çok yoruldu. Yazık ya.
Bu yıl ilk kez fuara gitmedim.
Kuru kafa görmekten içim bayıldı.
Mühim olan sanat değil boy göstermek.
Sosyetiklerin sanata uygun giyinme halleri tam seyirlikti.



Arzu Sabancı ile oğlu Hakan Sabancı, Herkül heykeline büyük ilgi gösterdi.



Herkül'le poz veren bir diğer isim de Hacı Sabancı ile sevgilisi Nazlı Kayı'ydı.