Dersimiz : Lady’lik

Juventus’un başkanı Andrea Agnelli’nin annesi Allegra, Türk gelinine sıkı bir eğitim verdiriyor. Deniz Akalın, golften biniciliğe kadar her konuda özel ders alıyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2018 Güncelleme 24 Ocak 2018, 00:00
Dersimiz : Lady’lik

İÇİNDEKİLER

İtalya'nın en zengin ailesine üye olan ve Juventus'un başkanı Andrea Agnelli'nin kalbini çalan Türk kızı Deniz Akalın, şimdilerde sıkı bir eğitim görüyor! Geçtiğimiz yaz İtalyan işadamından bir kız bebek sahibi olan Akalın, Livia Selin'in doğumundan sonra biraz da olsun kayınvalidesi Allegra Agnelli ile arasını düzeltmişti. Toscana'daki Forte dei Marmi bölgesindeki dillere destan malikanede birlikte yaşayan anne Agnelli ile Deniz Akalın'la ilgili ilginç bir haber İtalyan basınında yer aldı. Buna göre; İtalya'nın en güçlü kadınlarından olan Allegra Agnelli, Türk gelinine birçok konuda ders aldırmaya başladı.


Ülkenin en güçlü kadınlarından olan Allegra Agnelli, başta golf olmak üzere birçok konuda eğitimli.

MİMARİ BİLE VAR!
Princeton Üniversitesi'nde sanat tarihi okuyup üzerine de Bocconi Üniversitesi'nde master yapan Deniz Akalın, şimdilerde kayınvalidesinin isteği üzerine binicilik, golf, sinema, tiyatro, edebiyat, mimari, İtalyanca, İtalyan yemekleri ve İtalya tarihi hakkında eğitim görüyor. Bu arada Türk gelinini tam anlamıyla bir 'lady' yapmak isteyen İtalyan kayınvalidenin, binicilik ve golf konusunda birçok ödülü bulunuyor.