Yürüyen servet

Harbiye Açıkhava konseri için alışverişe çıkan Linet, şıklığıyla dikkat çekti. Sevilen şarkıcının sokakta giydiği kıyafetinin maliyeti popçu Gülşen’in sahne kıyafetinden kat kat pahalıydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2017 Güncelleme 30 Temmuz 2017, 00:00
Yürüyen servet

İÇİNDEKİLER

Sahnedeki şıklığını günlük yaşamına da taşıyan Linet, kıyafete harcadığı rakamla ünlü isimleri ezdi geçti. 1 Ağustos'ta Harbiye Açıkhava'da sahne alacak olan şarkıcı, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Konserinde giyeceği 3 farklı kıyafet için yurt dışından 5 milyon değerli taş getirten şarkıcının üzerindekiler de bir servet değerindeydi. Equipment marka bin 795 TL'lik gömlek elbisesinin beline bin 800 TL'lik kırmızı Louis Vuitton kemer takan Linet, ayakkabılarını da aynı markadan seçmişti.

YUKARIDAN AŞAĞIYA MARKA
2 bin 500 TL'lik ayakkabı giyen şarkıcı, 12 bin TL'lik Dior çantasıyla da şıklığını tamamladı. Linet, bin 500 TL'lik gözlüğü, toplam değeri 5 bin TL olan Pandora takıları ve 30 bin TL'lik Rolex saatiyle ışıl ışıl parlıyordu. Linet, toplam değeri yaklaşık 55 bin TL olan günlük şıklığıyla tüm bakışları üzerine toplarken Bodrum'daki La Plaj'da sahne alan Gülşen, ise sahneye 7 bin 750 TL'lik kombinle çıktı. Bu manzara ise "Linet yürüyen servet?" dedirtti.


TOPLAM: 7 BİN 750 LİRA




Her daim şık halleriyle objektiflere yansıyan İsrailli şarkıcı, önceki gün de kural bozmadı. Linet, servet değerindeki kombiniyle göz kamaştırdı.

AYDIN HAMZA