Kan kokan anket

Hayvanseverler '2010 yılının kan kokan ünlüsü kim?' konulu bir anket düzenledi. Kürk giyenlerin topa tutulduğu ankette, şimdilik İvana Sert önde gidiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2011 Güncelleme 16 Ocak 2011, 05:13
Kan kokan anket

İÇİNDEKİLER

Ünlülerin kürk giyme tutkusu, hayvanseverleri öfkelendirdi. "kurkehayir.gen.tr" internet sitesi de bunun üzerine, "2010 yılının kan kokan ünlüsü kim?" konulu bir anket düzenledi. Halen devam eden anketin ilk sırasında; sosyetik güzel İvana Sert bulunuyor.

SELİN İMER İKİNCİ SIRADA
İkoncanın hemen ardından gelen isim ise bir diğer sosyetik Selin İmer. Oy oranlarıyla birbirlerine çok yakın olan bu iki ismi; Bülent Ersoy, İlhan Uçkan, Oya Başar ve Ece Sükan izliyor.

FOKLARI ÖLDÜREN İŞADAMI İLE ORTAK
Sitenin iddiasına göre; İvana Sert, Afrika ülkesi Namibya'da 95 bin fok avlayacağını açıklayan işadamı Hatem Yavuz'la ortaklık kurarak çeşitli ülkelere kürk mağazaları açacak. Bu ortaklık da ikoncanı 1. sıraya yerleştirdi.

ADANALI HiLTON!
Sitede Süreyya Yalçın için, "Bir gün mavi kürküyle bir başka gün beyaz kürküyle gecelerde boy gösterdi. Tabii Yalçın'da gördüğümüz yegane renk, pahalı parfümünün kapatamadığı kan kırmızısı" denildi.

ViCDANI EVDE KALMIŞ
Hayvanseverler, gecelerde boy gösterdiği kürkünün gururla 'gerçek' olduğunu söyleyen Naz Elmas için, "Vicdanını ve aklını evde bırakmış" dedi.

POSTLARLA POZ VERiYOR
Ece Sükan, sık sık hayvan postundan oluşan paltolar giyince hayvanseverler ünlü modele düşman oldu.

'PARANIZ YETMİYOR' TEPKİSİ KIZDIRDI
Selin İmer, kürk giydiği için kendisini eleştiren gazeteciye "Şuna kürk almaya param yetmiyor desene" eleştirisi yapınca kızdırdı. İmer, önceki akşam da inadına kürk giydi!