İŞKUR TYP ile bu hafta vasıflı vasıfsız binlerce personel alımı yapacak!

Özel şirketler ve kurumların birçoğu sigorta teşviki nedeniyle personel ihtiyaçlarını İŞKUR üzerinden gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda İŞKUR'da 05 Ağustos itibari ile özel kurum ve şirketlere ait 42 bin 795 farklı iş ilanı bulunmaktadır. Yayınlanan iş ilanlarına göre, Türkiye genelinde vasıflı vasıfsız binlerce personel alımı yapılacak.

Giriş Tarihi 06 Ağustos 2019, 10:01 Güncelleme 13 Ağustos 2019, 11:13
İŞKUR TYP ile bu hafta vasıflı vasıfsız binlerce personel alımı yapacak!

İÇİNDEKİLER

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamu kurum ve kurumları yanı sıra, binlerce özel şirket kurumlarının personel gereksinimlerini karşılamak için aracılık etmeye, TYP, İş Eğitim Programları ve Mesleki Eğitim Kursları ile yeni personel istihdamı meydana getirmeye devam ediyor. İŞKUR yayınlamış olduğu 42 bin 795 iş duyuru ile bu hafta özel sektörde bulunan birçok şirkete binlerce personel alımı yapılacağını bildirdi.

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI

5- 9 AĞUSTOS İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru şartları her bir ilan içeriğinde farklı olmak üzere;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

İŞKUR'a kayıtlı olmak,

Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamu haklarından mahrum olmamak.

Güvenlik Soruşturması/Arşiv araştırması olumlu olmak.

Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olması)
Atanacağı görevi devamlı olarak yapmasına engel herhangi bir sağlık engeli olmaması.