Koltuk savaşları trol savaşlarına evrildi! İmamoğlu'nun Onursal Adıgüzel'li trol ordusuna karşı Kılıçdaroğlu'nun Eren Erdem'li trol ordusu

Son dakika haberleri... CHP'de seçim sonrası iyice kızışan koltuk savaşları trol ordusu savaşlarına evriliyor. Genel Merkez'in 14 Mayıs yenilgisinin faturasını kestiği Onursal Adıgüzel, Ekrem İmamoğlu safında geçip sosyal medyada bir trol ordusu kurdu. İmamoğlu’nun ‘değişim’ adı altında sosyal medyadan trol ordusuyla açtığı savaşa karşılık vermeye hazırlanan Kılıçdaroğlu, Sosyal Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem’i devreye soktu. İki ekibin de yüksek takipçisi bulunan hesaplara viral reklam verdikleri ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 13 Temmuz 2023, 11:22 Güncelleme 13 Temmuz 2023, 11:51
Koltuk savaşları trol savaşlarına evrildi! İmamoğlu’nun Onursal Adıgüzel’li trol ordusuna karşı Kılıçdaroğlu’nun Eren Erdem’li trol ordusu

İÇİNDEKİLER

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde yenilgi serisine bir yenisini ekleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmemeye, 'değişim' çıkışı yapan Ekrem İmamoğlu da CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturmaya kararlı.

Seçim sonrası iplerin iyice gerildiği Kılıçdaroğlu - İmamoğlu hattında yeni gelişmeler yaşanıyor.

ONURSAL ADIGÜZEL YÖNETİMİNDE TROL ORDUSU
29 Mayıs'ta yayınladığı 'değişim' videosuyla Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde manifesto yayınlamış, "İktidar için Değişim" sloganıyla bir site kurup parti içindeki koltuk savaşını sosyal medyaya taşımıştı. Gelen kulis bilgilerine göre ilk turdaki yenilginin sorumlusu olarak gösterilen Onursal Adıgüzel'i de yanına alan İmamoğlu, birlikte kurdukları trol orduyla sosyal medya üzerinden Kılıçdaroğlu'nu hedef alan paylaşımlar yapmaya başladı. Konuşulanlara göre Onursal Adıgüzel tek başına değil ekibiyle birlikte Ekrem İmamoğlu grubuna entegre edildi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN KARŞI HAMLE
Seçim sonrası kendisine yönelik tüm hamleleri savuşturmak için savaşan Kemal Kılıçdaroğlu, koltuğu bırakmamak için tüm yetkileri kendisine bağlarken partililere konuşma yasağı da getirdi.

İmamoğlu'nun 'değişim' adı altında sosyal medyadan trol ordusuyla açtığı savaşa karşılık vermeye hazırlanan Kılıçdaroğlu, Sosyal Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem'i devreye soktu.

İki ekibin de yüksek takipçisi bulunan hesaplara viral reklam verdikleri ortaya çıktı.

AMAÇ 'BAŞARISIZLIĞI' GÖSTERMEK
Sosyal medyada trol ordusu kuran ve Onursal Adıgüzel'den destek alan Ekrem İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na karşı sosyal medyada bir algı çalışması başlattığı ve CHP liderinin seçimlerdeki başarısızlığını daha fazla ön plana çıkarmaya çalıştığı vurgulandı.

CHP Genel Merkezi'nde ise Kemal Kılıçdaroğlu'na destek veren isimler, yerel seçime sayılı günler kala Ekrem İmamoğlu'nu başarısız göstermek için kolları sıvadı.

Ekrem İmamoğlu'nun yaptığını iddia ettiği projelerin aslında AK Parti döneminde başlatıldığını kendisinin bunlara bir dahli olmadığına yönelik içerikleri gündeme yaymaya çalıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN