Katiller ordusu

15 Temmuz’un yeni görüntüleri ortaya çıktı. Cuntacılar Genelkurmay’ın önünde bir sivile kurşun yağdırdı. Uzun süre başında durup ölmesini bekledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2017 Güncelleme 05 Mart 2017, 01:58
Katiller ordusu

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz'a ilişkin çatı iddianamede darbe gecesine ilişkin binlerce yeni fotoğraf ortaya çıktı. O fotoğraflardan biri ise emirlerini Pensilvanyalı sahtekardan alan darbeci katillerin ne derece acımasız olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 15 Temmuz gecesinin ilerleyen saatlerinde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın da çağrısıyla sokaklara dökülen vatandaşların bir kısmı Genelkurmay'a giderek darbecilere engel olmaya çalıştı. İddianameye giren görüntülerde Genelkurmay Karargâhı'na giren genç bir vatandaşın cuntacı kurşunlarıyla defalarca vurulduğu görüldü. Darbecilerden Topçu Kurmay Albay Mustafa Çiçek, karargahta vurulan yaralı vatandaşın fotoğraflarını çekti. Darbeciler gence kurşun yağdırırken uzun süre yerde yaralı olarak can çekişen vatandaşı kurtarmak yerine son nefesini verene kadar izledi.


* Cuntacıların bir vatandaşı şehit ettikten sonra onu görüntü altına alması, Genelkurmay'daki kameralara böyle yansıdı. Pensilvanyalı sahtekarın emrini dinleyen kalleşler 15 Temmuz'da kendi halkının kanını dökmüştü.