Eşsiz papağan

Merhum Cumhurbaşkanı Özal'ın papağanı 'Cabbar' için eş arandığı ortaya çıktı. Cabbar'ın sahibi, "Evlilik programlarına bile çıktık" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2013 Güncelleme 14 Ağustos 2013, 00:18
Eşsiz papağan

İÇİNDEKİLER

Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın çok sevdiği ve bunu defalarca söylediği papağanı Cabbar'a eş bulunması için seferberlik başladı. Antalya da yaşayan Metin Suna'nın gittiği her yer de yanında götürdüğü papağanı Cabbar birçok diziye, reklamlara ve sinema filmlerine de konuk oldu.

GEÇEN YIL EŞİNİ KAYBETTİ
Suna, erkek olan Cabbar'a eş aradığını belirterek, "Geçen sene Cabbar'a bir eş buldum fakat yakın zamanda öldü. Cabbar ile birçok evlilik programlarına çıktık ama aradığımızı bulamadık. Bir çok ünlünün de yakında tanıdığı papağanıma dişi papağan bulmama yardımcı olacak kişilerden de haber bekliyorum" dedi. Eşsiz olduğu için zaman zaman hırçınlaşan Cabbar için kentte birçok kişi de arayışlara başladı.

28 KELİME BİLİYOR
Özal, gördüğü andan itibaren büyük bir sevgi beslediği Ara cinsi sarı ve mavi renkli papağan Cabbar'ı dinlenmek için gittiği Marmaris'teki cumhurbaşkanlığı konutunda beslemişti. Cabbar, Özal'ın ölümünden sonra eski Basın Danışmanı Can Pulak tarafından bakılmıştı. Cabbar'ın 28 kelime bildiği belirtildi.

MEVLÜT YÜKSEL