Ankara Mamak'ta 3+1 daire icradan satışa çıktı

Basın İlan Kurumu'na ait internet sitesi üzerinden satışa çıkan ev, araba, arsa, tarla ilanları büyük ilgi çekiyor. Yeni ilanlar arasında yer alan Ankara Mamak'ta 3+1 büyüklüğündeki daire fiyatıyla ön plana çıktı.

Giriş Tarihi 05 Aralık 2021, 10:43 Güncelleme 05 Aralık 2021, 10:43
Ankara Mamak’ta 3+1 daire icradan satışa çıktı

İÇİNDEKİLER

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından Mamak'ta bulunan 3+1 büyüklüğündeki daire icradan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan daire için 200 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr üzerinden satışa çıkarılan dairenin satış tarihi 25 Ocak 2022 olarak duyuruldu. İlanda taşınmazla ilgili olarak bazı bilgilere yer verildi.

İşte detaylar:
Bağımsız Bölüm Taşınmaz "mesken" nitelikli olup, binanın 3. katında yer almaktadır. Bina girişine göre sağ tarafta yer almakta olup, doğu, batı ve güney cephelidir. Projesine ve yerinde yapılan ölçümlere göre net faydalı alanı balkonlar hariç, 92,00 m² (balkonlar, 15,00 m²) olarak tespit edilmiştir. Projesinde ve mahallinde konutta; antre, salon, 3 oda, mutfak, tuvalet, banyo ve 3 balkon bulunmaktadır. Balkonlar oda, salon ve mutfak ile bağlantılıdır. Mutfak ve oda balkonu cam balkon sistemi ile kapatılmıştır. Giriş kapısı çelik kapı, iç kapıları ahşap panel kapı, pencereler ve balkon kapıları ısı camlı PVC doğramadır. Antre zemini seramik, duvarları plastik boyalı; salon ve oda zeminleri laminant parke kaplı, duvarları pla duvar kağıdı; antre, salon ve oda tavanları sıva üzeri boyalı ve kartonpiyerlidir. Mutfak zemini ve duvarları seramik kaplı; tavanları sıva üzeri boyalı olup mermer tezgah, eviye, suntalam kapaklı tezgah alt ve üst dolapları mevcuttur. Banyoda lavabo, klozet, vitrifiye aksamı, armatürler, dolap ile duşa kabin mevcuttur. Balkonların zemini seramik kaplı olup, mutfak ve oda balkonu paslanmaz çelik, salon balkonu boyalı demir korkulukludur. Isıtma doğalgazlı kombi sistemi ile yapılmaktadır. Kombi ve panel kalorifer petekleri mevcuttur. Taşınmaz, konut olarak taşınmaz sahibi tarafından kullanılmaktadır.'' denilmektedir.

İlanla ilgili diğer bilgiler için tıklayın

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN