Akbank, Yapıkredi, TEB yeni kredi faiz oranları! İşte konut, taşıt ve bireysel kredi oranları - 3 bankadan kredi faiz indirimi!

3 bankadan kredi faiz indirimi! Akbank, Yapıkredi, TEB yeni kredi faiz oranları! İşte konut, taşıt ve bireysel kredi oranları açkılaması oldukça merak ediliyor. Ancak bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki seri indirimler son iki haftadır yavaşladı. Peki hangi bankalar yeni haftaya hafta indirimle başladı? Bankaların konut kredisi faiz oranları Ağustos ayından sonra Aralık ayının ikinci haftasına kadar hızla düşüş gösterdi. Özel bankaların sonunda kamu bankaları tarafından verilen 0.99 faiz oranı seviyesinin altına inmesi heyecan yarattı. En uygun konut kredisi faiz oranı yüzde 0.98 olurken devlet bankalarından yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi müjdesi beklenmeye başlandı. Detaylar takvim.com.tr'de

Giriş Tarihi 25 Aralık 2019, 09:15 Güncelleme 25 Aralık 2019, 09:15
Akbank, Yapıkredi, TEB yeni kredi faiz oranları! İşte konut, taşıt ve bireysel kredi oranları - 3 bankadan kredi faiz indirimi!

İÇİNDEKİLER

3 bankadan kredi faiz indirimi geldi. Akbank, Yapıkredi ve TEB yeni kredi faiz oranlarını açıkladı. Bu bağlamda TEB 0,98'e, Yapıkredi 0,99'a ve Akbank'ta kredi faiz oranlarını 0,99'a çekti. Yaklaşık dört buçuk aydır hızla devam eden indirimler Merkez Bankası'ndan da destekleyici şekilde faiz indirimi yapılmasına rağmen kur engeline takıldı. Geçtiğimiz haftadan itibaren ABD yaptım riski ve jeopolitik riskler karşısında yükselen dolar kuru bu haftada 5.93 bandında seyrediyor. Bir yıl önce bankalar ihtiyaç kredilerinde müşterilerinden aylık yüzde 1.79 seviyelerinde faiz ödemelerini istiyordu. Altı ay önce ise istenen faiz yüzde 1.40'tı. Şimdi ise ihtiyaç kredilerinde açıklanan faizler yüzde 0.98'den yüzde 1.04'e kadar değişim gösteriyor. Detaylar takvim.com.tr'de

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

3 BANKADAN FAİZ İNDİRİMİ GELDİ

Özel bankaların sonunda kamu bankaları tarafından verilen 0.99 faiz oranı seviyesinin altına inmesi heyecan yarattı. En uygun konut kredisi faiz oranı yüzde 0.98 olurken devlet bankalarından yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi müjdesi beklenmeye başlandı. Akbank, Yapıkredi ve TEB bankaları faiz indirimi yaptı.

YAPI KREDİ FAİZLERİ DÜŞÜRDÜ

Yapı Kredi konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,99'a çekti. Yapı Kredi'nin yeni konut kredisinden faydalanmak isteyenler kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0.99 faizle konut kredisi alabilecek.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, Bankanın makroekonomik gelişmeler ve piyasa koşullarına göre, müşterilerine ve üreticilere değer katabilme hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti ve "Tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan yararlanabiliyor. Geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de bulunmuyor. Kampanya dahilinde tüm müşterilerimizin ödeme gücüne göre farklı ödeme planları da oluşturabiliyoruz" dedi.

TEB 0,98'E DÜŞÜRDÜ

TEB'den yapılan açıklamaya göre, banka ile ilk defa tanışan ve borçlarını tek bir yerde toplayıp rahat etmek isteyenler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için findeks notuna göre farklı tutar ve vadelerde, yüzde 0,98'den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyor.
Diğer bankaların kredi faiz oranlarını incelemek için bir sonraki sayfaya geçiniz...

AKBANK FAİZLERİ İNDİRDİ

Akbank, konut kredisinde faiz oranını tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın yüzde 0,99'a indirdi. Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank tüm vade ve tutarlarda aylık yüzde 0,99'luk avantajlı faiz oranıyla, müşterilerin talep ve tercihlerine göre uygun ödeme seçenekleri de sunuyor. Oğuz, "Müşterilerimize kira öder gibi, kredi taksiti ödeyerek hayallerindeki eve sahip olma imkanı sunabilmekten mutluluk duyuyoruz. Bugünden itibaren vade ve tutar ayırmaksızın konut kredisi faiz oranımızı yüzde yüzde 0,99'a çektik." ifadelerini kullandı..

Ülke ekonomisindeki ivmelenmenin devam etmesi için, Akbank'ın çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydeden Oğuz, "Ülke ekonomisine doğrudan katkı sağlayan konut kredilerinde müşterilerimize en iyi koşulları sunmanın sevincini yaşıyoruz. Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından izlemeyi sürdürerek, avantajlı ürün ve hizmetleri sektörle buluşturmaya, müşterilerimize en doğru hizmeti vermeye devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu..

İŞ BANKASI

İş Bankası, yeni yıl ihtiyaç kredisinde kişiye özel olarak belirlenen faiz oranları ve 60 aya varan vadelerle kredi veriyor. Kişiye özel uygulanacak faiz oranı müşteri özellikleri, risklilik durumu, kredi tutarı, kredi vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiklik gösteriyor. SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler; "nakit, TC kimlik no, kredi tutarı, aylık gelir" durumunu 4402'ye gönderiyor. Her bir SMS için ücret tahsil ediliyor. İş Bankası müşterisi olmayanların ise İş Bankası Telefon Şubesi'ni cep telefonlarından araması gerekiyor. İş Bankası'nın kişiye özel faiz oranı ile sunduğu Anında Kredi'ye İşCep'ten, internet şubesinden ve Bankamatiklerden hızla ve kolayca başvurulabiliyor. Başvurular hangi temas noktasından yapılırsa yapılsın onaylanan kredi 7/24 hemen hesaba geçiyor.

GARANTİ BANKASI

Garanti BBVA, 31 Aralık'a kadar geçerli olacak yeni kredi kampanyasında, yüzde 0.99'dan başlayan faiz oranlarıyla 60 aya kadar vadeyle kredi veriyor. Kredi kullanmak isteyenler; Garanti BBVA şubelerinden, www.garantibbva.com.tr adresindeki internet şubesinden, Garanti BBVA Mobil'den ve 444 0 335 anında kredi hattından başvuruda bulunabiliyor. Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, "2020'yi karşılarken, ihtiyaçların karşılanabilmesi için uygun faiz ve vadede yeni yıl kredisi hazırladık" dedi.

ŞEKER BANK

Şekerbank müşterilerine yeni yıl kampanyası kapsamında günde 8 TL'den başlayan taksit seçeneklerinin yanı sıra 3 ay taksit erteleme imkânı da sunuyor. Şekerbank Perakende ve Tarım Bankacılığı Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu, "Şekerbank olarak ihtiyaç sahiplerine yeni yıla girerken bütçelerini zorlamadan finansman imkânı sunmak istedik. Yeni yıl kredisi kampanyamız ile talep eden müşterilerimize taksit erteleme seçeneği sunarken, düşük tutarlı taksit imkanıyla da ödemelerini rahatça yapma fırsatı sağlayacağız" dedi.

ALTERNATİF BANK

Alternatif Bank'ın yeni yıl kampanyası kapsamında sunduğu yılbaşı kredisini kullanmak isteyenler, yüzde 1.04'ten başlayan faiz oranları ve esnek ödeme koşullarıyla 60 aya varan vadelerden yararlanabiliyor. Alternatif Bank'ın avantajlı yılbaşı kredisine tüm şubelerinden başvuruda bulunulabiliyor. Bankanın faiz oranı daha önce yüzde 1.28'di. Alternatif Bank, bu faiz oranını KKB (Kredi Kayıt Bürosu) kredi puanı 1500 ve üzeri olan müşterileri için yüzde 1.04'e indirdi.

DENİZBANK

DenizBank, 2020 yılına özel ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında aylık yüzde 0.99'dan başlayan faiz oranlarıyla kredi sunarken, 60 aya varan vade seçenekleri ile ödeme kolaylığı sağlıyor. Tüketiciler, 2020 yılına özel ihtiyaç kredisi kampanyasına cep telefonlarından 'yeniyıl' yazıp bir boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını 3280'e SMS atarak veya www.denizbank.com üzerinden kolayca başvuru yapabiliyor. Kredi başvurularının sonuçları sadece birkaç dakika içinde cep telefonuna gelen SMS ile öğreniliyor. DenizBank'ta hesabı bulunan müşteriler internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden kredilerini şubeye hiç uğramadan kullanabiliyor.

FİNANSBANK

QNB Finansbank, yeni yıla özel günde 15 TL'den başlayan taksitlerle 15.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. Taksit ödemeleri 3 aya kadar ertelenebiliyor. QNB Finansbank'ın taksitlerinizi erteleyin söylemiyle verdiği kredi, 60 aya varan vade seçeneklerine sahip. İhtiyaç kredisi yeni yıl kampanyası için QNB Finansbank müşterileri internet ve cep şubelerinden başvurularını tamamlayabiliyor. Bankanın müşterisi olmayan tüketiciler ise TC kimlik numaralarını 5030'a SMS atarak, https://www.qnbfinansbank.com/bireysel-ihtiyac-kredisi linki üzerinden veya QNB Finansbank şubelerine giderek başvuruda bulunabiliyor.

YENİ YIL KREDİSİ HAZIR!

Taksit erteleme

QNB Finansbank: Yeni yıla özel günde 15 TL'den başlayan taksitlerle 15 bin TL ihtiyaç kredisi sunuyor. 60 aya varan vade ve uygun faiz oranlarıyla verilen ihtiyaç kredisinde, ödeme 3 ay erteleyebiliyor. Kampanyaya internet ve cep şubeden başvurulabilir.

60 ay vade imkanı

Alternatif Bank: Yılbaşı Kredisi'ni kullanmak isteyen, yüzde 1.04'ten başlayan faiz oranı ve esnek ödeme koşullarıyla 60 aya varan vadeden yararlanabiliyor. Bankanın şubelerinden bavuru yapılabilir.

Kişiye özel faiz

İş Bankası: 60 aya varan vadeyle kredi kullanma imkanı sunuyor. Kişiye özel uygulanacak faiz oranı; müşteri özellikleri, risklilik durumu, kredi tutarı, kredi vadesi ve diğer kredi bilgilerine göre değişiyor. İşCep ve isbank.com.tr üzerinden başvurmak mümkün.

80 bin TL limit

Denizbank: Yüzde 0.99'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi veriyor. 60 aya varan vade ve 80 bin TL'ye kadar limit verilen krediye, cep telefonundan 'YENIYIL' yazıp, boşluk bırakıp TC kimlik numarası 3280'e SMS atılarak başvuruluyor.

Yüzde 0.98 faiz

Türk Ekonomi Bankası (TEB): 36 ay vadeye kadar, 0.98'den başlayan faiz oranıyla bir kampanya başlattı. Yeni yılda müşterilerin Findeks notuna göre tutar, vadede ve faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunan banka, ayrıca 3 ay erteleme imkanı da veriyor.

Telefonla başvuru

Garanti BBVA: 31 Aralık'a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında çalışan, esnaf ve emekliler, yüzde 0.99'dan başlayan faiz ve 60 aya kadar vadeyle kredi kullanabilecek. Bankanın şubesi, 'garantibbva.com. tr', Garanti BBVA Mobil ve 444 0 335 Anında Kredi Hattı'ndan başvurulabilir.

8 TL'den başlıyor

Şekerbank: Yeni yıl kampanyası kapsamında günde 8 TL'den başlayan taksit seçeneği ile 3 ay taksit erteleme imkanı sunuyor. Kampanya, 31 Aralık 2019'a kadar sürecek.