24 Aralık Salı: Finansbank, Denizbank ING TEB, Yap kredi Akbank, taşıt, konut ve bireysel kredi faiz oranı ne oldu?

Merkez Bankası faiz oranını indirmesinden sonra gözler bankalara çevrilmiş durumda. İlk hamle İş Bankası tarafından yapıldı. Bu bağlamda İş Bankası konut kredisi faiz oranını güncellediğini duyurdu. İş Bankası konut kredisi faiz oranını yüzde 1.09 seviyesinden yüzde 0.99 seviyesine çekildi. Aynı zamanda TEB ve Yap kredi bankaları da faiz oranlarını düşürdü.

Giriş Tarihi 24 Aralık 2019, 09:19 Güncelleme 06 Ocak 2020, 14:10
24 Aralık Salı: Finansbank, Denizbank ING TEB, Yap kredi Akbank, taşıt, konut ve bireysel kredi faiz oranı ne oldu?

İÇİNDEKİLER

Merkez Bankası tarafından yapılan faiz indirimi sonrasında TEB, Yap kredi Akbank, Finansbank, Denizbank ve ING
Bank konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları oldukça merak ediliyor. Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi kredisiyle ilgili bankalar tarafından yapılan art arda açıklamalardan sonra konut en uygun konut kredisini ve faiz oranlarını yavaş yavaş ortaya çıkmaya ve listelenmeye başlamıştır. Detaylar takvim.com.tr'de

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

DENİZBANK KREDİ FAİZ ORANLARI 2019

Denizbank'ın kredi faiz oranları %0,94'den başlar. Denizbank kredi faiz oranları 2019 içerisinde %0,94 faiz oranı ile en uygun faiz oranı yeşil kredidedir. Güncel Denizbank kredi faiz oranları listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları Nedir?

Denizbank'ın ihtiyaç kredisi faiz oranı %1,59'dur. Denizbank'ta ihtiyaç kredisi faiz oranı ipotekli olarak kullanıldığında %1,49 olarak uygulanır.

Denizbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları Nedir?

Denizbank'ta taşıt kredisi faiz oranı %1,31'dir. Denizbank taşıt kredisi oranı, bankanın en uygun kredi faiz oranını oluşturur.

Denizbank Konut Ev Kredisi Faiz Oranları Nedir?

Denizbank'ta konut kredisi faiz oranı %1,99'dır. Denizbank konut kredisi ürünü, mortgage kredisi adı ile %1,99 faiz oranından 300 aya vadeli olarak kullanıma sunulur.

TEB 0,98'E DÜŞÜRDÜ

TEB'den yapılan açıklamaya göre, banka ile ilk defa tanışan ve borçlarını tek bir yerde toplayıp rahat etmek isteyenler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için findeks notuna göre farklı tutar ve vadelerde, yüzde 0,98'den başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyor.

YAPI KREDİ FAİZLERİ DÜŞÜRDÜ

Yapı Kredi konut kredisi faiz oranını aylık yüzde 0,99'a çekti. Yapı Kredi'nin yeni konut kredisinden faydalanmak isteyenler kredi tutarı üst limiti olmadan, 120 aya kadar tüm vadelerde yüzde 0.99 faizle konut kredisi alabilecek.

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, Bankanın makroekonomik gelişmeler ve piyasa koşullarına göre, müşterilerine ve üreticilere değer katabilme hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti ve "Tüm müşterilerimiz 120 aya kadar olan tüm vadelerde kampanyamızdan yararlanabiliyor. Geçerli faiz oranımızda kredi tutarı üst limiti de bulunmuyor. Kampanya dahilinde tüm müşterilerimizin ödeme gücüne göre farklı ödeme planları da oluşturabiliyoruz" dedi.

AKBANK KONUT KREDİSİ

Ev almak isteyenlere sunulan bir diğer uygun faizli konut kredisi de Akbank tarafından verilmektedir. 120 aya kadar vade imkânı sunan bu bankanın faiz oranı %0,99'dur. %0,99'luk faiz oranı tüm vadeler için geçerlidir. Satışa konu olan evin değerinin %80'ine kadar finansman desteği sağlanır. Verilen kredinin alt limiti 5000 TL, üst limiti 1.000.000 TL'dir.

INGBANK KONUT KREDİSİ

Ev almak isteyen ancak yeterli nakdi olmayan müşterileri için finansman desteği sağlayan İNG kredisidir. 120 ay vadeye kadar geri ödeme planı sunmaktadır. İNG Bank güncel konut kredisi faiz oranı %98'dir. En uygun konut kredilerinden en düşük faiz oranı bu krediye aittir. Ancak bu oran kişiden kişiye kredi puanı, gelir durumu gibi faktörlerden dolayı değişebilir.

QNB FİNANSBANK

Yılbaşı kredisi veren Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranı olarak yüzde 0.99 seviyesini kullanıyor. Banka yılbaşına özel olarak 3 ay ertelemeli kredi verirken söz konusu kredi faiz oranı kişinin kredi notu ortalamasına göre belirleniyor.

EN UYGUN KONUT KREDİSİ VEREN BANKALAR HANGİLERİDİR?

Ziraat Bankası konut kredisi % 0,99

Yapı Kredisi konut kredisi % 0,99

Halkbank konut kredisi % 0,99

ING Bank konut kredisi % 0,98

Akbank konut kredisi % 0,99

Garanti BBVA Kiracıya Mortgage %1,10

EN UYGUN ARAÇ (TAŞIT) KREDİSİ HANGİ BANKADA?

Vakıfbank 0 km taşıt kredisi %1,17

Vakıfbank 2.El taşıt kredisi %1,17

Halkbank Yeşil Işık taşıt kredisi %1,20

Halkbank Taşıt Kredisi %1,19

Türkiye Finans Katılım Bankası taşıt kredisi %1,04

Garanti BBVA 0 km taşıt kredisi %1,23

Garanti BBVA 2.el taşıt kredisi %,29

2020 En Uygun İhtiyaç Kredileri Hangi Bankalarda?

Garanti BBVA Yeni Yıl Kredisi faiz oranı %0,99

QNB Finansbank Yılbaşı Kredisi faiz oranı %1,03

TEB Yeni Yıl Kredisi, faiz oranı %0,98

ING Bank İhtiyaç Kredisi faiz oranı %0,99