Başka yolu yok

Fenerbahçe bugün ertelenen derbiyi kazanıp şampiyonluk yarışında yoluna devam etmek istiyor. Galatasaray ise Fener'i yenip taraftarının gönlünü almak amacında... Dev maç Arena'da 19.30'da...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2016 Güncelleme 13 Nisan 2016, 00:00
Başka yolu yok

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Fenerbahçe terör yüzünden ertelenen derbi için bugün kozlarını paylaşacak. Konyaspor'a yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe bu dev karşılaşmayı kazanıp zirve yarıında yoluna devam etmek istiyor. Aksi halde Beşiktaş ile puan farkının artması nedeniyle Sarı- Lacivertliler 6 hafta kala büyük bir şok yaşayacak. Fenerbahçe yenilirse Beşiktaş ile aradaki fark 6'ya çıkacak. Beraberlik durumunda ise 4 puan olacak.

ZİRVE İÇİN EN KRİTİK MAÇ!
5 haftadır galibiyete hasret olan Galatasaray ise bu sezon üzdüğü taraftarının gönlünü almak için bu karşılaşmayı bekliyor. Sarı-Kırmızılılar, hem taraftarının yüzünü güldürmek hem de ezeli rakibi Fenerbahçe'ye şampiyonluk yarışında ağır darbe vurmak istiyor. Cimbom dev derbiye bu sezonun en önemli karşılaşması gözüyle bakıyor.

İKİ TAKIMDA TAM KADRO
Dev karşılaşma saat 19.30'da başlayacak. Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesinde Mete Kalkavan düdük çalacak. Sarı-Kırmızılı takımda sakatlıkları nedeniyle oynayıp oynamayacağı tartışılan Selçuk İnan ile Sneijder forma giyecek. Fenerbahçe'de ise eksik bulunmuyor. Sarı-Lacivertliler dev maça tam kadro çıkıyor.

GÜVENLİK İÇİN BAZI YOLLAR KAPALI!
İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar gereği bugün derbide taraftarlar TT Arena'ya metro ile gelemeyecek. Futbolseverler, TT Arena'dan bir önceki durak olan Sanayi durağında inip, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin tahsis ettiği ücretsiz 25 otobüsle gün boyunca stada ulaşabilecek. TT Arena'da yıl boyunca otopark kartı sahipleri ise maça arabaları ile giriş yapabilecek.

MAÇTAN 4 SAAT ÖNCE!
Seyrantepe Metro Kavşağı-Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışlarının, TEM Kuzey Yan Yoldan stat istikametine giden yan yol girişinin maç başlamadan 4 saat önce, TEM Kuzey Yan Yoldan TEM Güney Yan Yola dönüş varyant girişinin (Stat Karşısı Varyant Girişi) maç başlamadan 2 saat öncesi ve maç bitiminde 1 saat sonrasına kadar trafiğe kapatılacağı daha önce açıklanmıştı.