Kahramanlar buluştu

Cizre'de yaralanan polis Süleyman Yalçın ile Yalçın'ın üzerine kendisini siper eden asker İsmail Ertem buluştu. Yaralı polis, kendisi için canını hiçe sayan Ertem'i görünce gözyaşlarını tutamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2016 Güncelleme 24 Ocak 2016, 01:38
Kahramanlar buluştu

İÇİNDEKİLER

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör operasyonu sırasında tankın üzerindeki yaralı özel harekat polisine siper olan Uzman Çavuş İsmail Ertem, tedavisi süren polis Süleyman Yalçın'ı Ankara GATA'da ziyaret etti. Görenleri duygulandıran olayda, Ertem bir tankın üzerinde yaralı olarak hastaneye taşınan Yalçın'ın üzerine yatarak kendisini siper etmişti. Ertem, komutanının "Bunu neden yaptın" sorusu üzerine "O evli, çocukları da var. Çocukları babasız kalmasın diye yaptım" cevabını vermişti.



ALNINDAN ÖPÜYORUM
İki kahramanın ilk buluşmasında ise duygulu anlar yaşandı. Hasta yatağında karşısında bir anda hayatını kurtaran İsmail Ertem'i gören polis Yalçın gözyaşlarına hakim olamadı. Defalarca İsmail'e sarılan Yalçın, "Çocukların ve ailen olduğu halde benim için, ülken için çok büyük fedakarlık yaptın. Senin gibi bir evlat yetiştirdiği için annenin ellerinden. senin de alnından öpüyorum" dedi. Uzman Çavuş İsmail Ertem ise "Senin de benim için aynı şeyi yapacağından hiç şüphem yok" karşılığını verdi.