TIMELINE

08 Temmuz 2017
Doğan Medya'sına tepki büyüyor!
Doğan Haber Ajansı'nın Suriyeli kadın ve bebeğinin alçakça katledilmesiyle ilgili abonelerine servis ettiği habere tepkiler çığ gibi büyüyor.
08 Temmuz 2017
Teröristin gösterdiği yerde PKK'nın cephaneliği bulundu
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yakalanan teröristin yer göstermesi üzerine yapılan arazi aramasında PKK'ya ait çok miktarda silah ve mühimmat bulundu.
08 Temmuz 2017
Selin Sayek Böke'den darbe çağrısı
CHP İzmir milletvekili Selin Sayek Böke sözde adalet yürüyüşüyle ilgili skandal açıklamalarda bulundu. Böke, Twitter'dan yaptığı paylaşımda adeta darbe çağrısında bulundu.
08 Temmuz 2017
Hakkari'de PKK'dan kalleş tuzak
Yüksekova ilçesinde PKK'lı teröristlerce iş makinelerini taşıyan konvoya düzenlenen saldırıda 2 kişi öldü, 2'si ağır 3 kişi yaralandı.
08 Temmuz 2017
Beşiktaş'ta şoke eden ayrılık
Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun başında kadrosuna kattığı Gökhan İnler ile yollarını ayırdı. 33 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
08 Temmuz 2017
"Devrim bayrağı" asıldı
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegözü Sınır Kapısı'nın karşısındaki Babül Hava Sınır Kapısı'nın girişine ilk defa "Suriye devrimini" temsilen Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) tarafından kullanılan 3 yıldızlı dev bayrak çekildi.
08 Temmuz 2017
G20 Liderler Zirvesi'nin sonuç bildirgesi açıklandı
Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen 12'nci G20 Liderler Zirvesi'nin sonuç bildirgesi açıklandı.
08 Temmuz 2017
Putin: Türkiye olmadan olmaz
Rusya Devlet Başkanı Putin: "İdlib ve Suriye’de oluşturulması umut edilen çatışmasızlık bölgeleri, Türkiye’nin desteği olmadan oluşturulamaz” dedi.
08 Temmuz 2017
Bosna Savaşının 'ithal haçlı kasapları'
Bosna Savaşı'nda, Srebrenitsa soykırımı dahil birçok suça karıştığı düşünülen Rus ve Yunan paralı ve gönüllü askerlerin savaştaki rolü tarihi belgelerle de görülebiliyor.
08 Temmuz 2017
Macaristan'da Soros afişli hükümet kampanyası
Macar hükümetinin, "Ulusal danışma 2017, yüzde 99 yasa dışı göçü reddediyor" sloganıyla başlattığı kampanyada hazırlanan afişlerde, "Sonunda Soros'un gülmesine izin vermeyelim" ifadeleri yer alıyor.